Süper Yazı !

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yazacak bir şey bulamadım resim atayım dedim.

En iyi cevaplar
0
bumu süper bende bir şey var sandım minecraftta başladığım 3-4. günde yapmıştım ben bunu özel bi yetenek gerektirmiyor

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Biraz düşündüm ve arkadaşın''Hadi ama bunu ronin bile yapamaz'' tavrından ''forumda bir tartışma varsa tartışmaya katılan herkes uzaklaşırılır'' kuralından faydanalarak bizi uzaklaştırmaya çalışabileceğini anladım.Hiçbir ronin üyesi bundan sonra mesaj atmayacak.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hadi ama Ronin bile bu kadar güzel yapamaz kabul et.

sen kendini ne sanıyorsun kibirlenmiş bir ergen, kendini böyle tatmin ederek builder olunmaz adamlar ne kadar çalışıyor ve sizin gibiler yüzünden belkide moralleri bozuluyor. Peki sen ? Senin tek yaptığın bir yazı üstelik basit ve berbat. Afedersin ama kendini çok bir şey sanıyorsun.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi konuya girsem ronin şöyle ronin böyle :) Skypede konuştuğumuz zaman a özür dileriz kusura bakmayın yanlış anlaşılmış. Kıskanacağınıza daha iyi şeyler için çaba sarf etseniz hadi etmiyorsunuz bari emeğimize saygı gösterin dünyanın en büyük mc forumunda projemiz ana sayfaya çıktı başlıkta kocaman Turkey | Türkiye yazıyordu adamlar internet sitelerinde daha önce böyle bir Türk takımı görmemiştim yazıyorlar. Siz, siz ise sadece çok bilmişliğinizle ''yaa onlar o kdr da iyi dğl bi kere'' diyorsunuz. Yakışıyor mu ya arkadaşlar yakışıyor mu? kendi ülkemizi temsil ediyoruz siz ise karalama kampanyası yapıyorsunuz. Yazıklar olsun gerçekten.