SlashBoy18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Meraba arkadaşlar bugün minecraft ta yazı yazdım.Süper oldu beğenirseniz beğenmeyi unutmayın.
Hadi ama Ronin bile bu kadar güzel yapamaz kabul et.Affedersin ama beğenmedim
Bak cidden saçmalıyorsun .Hadi ama Ronin bile bu kadar güzel yapamaz kabul et.
1-Yazı mükemmel.Bak cidden saçmalıyorsun .
1- Yazı Berbat .
2- Ronin Build Ekibi harika yapılar yapsada ve iyi insanlar olasalarda ağzınızdan kalmış şu Ronin .. İyi yapılar yapıyorlar tamamda bi kıyaslamayın ?
1 - Yazını sadece ''Y'' harfi bozmuş1-Yazı mükemmel.
2-Onlar harika yapılar yapmıyor.Ben çok daha güzel yapıyorum.
Dün yapılar yaptılar hatta foruma koydular ne diyon sen ? Ronin bu gün mü ünlü oldu sanıyon ?[DOUBLEPOST=1405523812,1405523730][/DOUBLEPOST]yaw bunlar ronini başımıza allah ediyorlar daha düne kadar kendi serverleri yoktu hamachide takılıyordi
1-"Y" harfinin kötü durduğunu fark etmiştim.1 - Yazını sadece ''Y'' harfi bozmuş
2 - Kendini büyük görüp konuşma yapını herkes beğenmek zorunda değil ve tartışma çıkarma.
1- Berbat1-Yazı mükemmel.
2-Onlar harika yapılar yapmıyor.Ben çok daha güzel yapıyorum.
1 - Psikolojik durumunu asla ortaya koyma seni zayıf gösterir.Dün yapılar yaptılar hatta foruma koydular ne diyon sen ? Ronin bu gün mü ünlü oldu sanıyon ?[DOUBLEPOST=1405523812,1405523730][/DOUBLEPOST]
1-"Y" harfinin kötü durduğunu fark etmiştim.
2-Ya ilk yapım bir de bugün sinirli günüm kötü diyince hem üzüldüm hem kızdım.
Katılıyorum Ronin'i çok aşırı büyütüyorlar ve büyütenleride takmamalıyız çünkü onlar daha çocuklar ve bu olayı daha fazla da büyütmemeliyiz.Bakın Ben Ronıne Hakaret Falan Etmiyorum Ronin Build Ekibi Harika Şeylere İmza Atıyor Fakat Herkesin Ağzından Düşmüyor Ronın İsmi
1- Berbat
2- Ronın İyi Yapılar Yapıyor Kim Bilir Belki Böyle Çocukluğu Buraksan Onlar Kadar Çalışsan Harika şeyler Yaparsın ?
Ya Ronını Büyütmüyorlar Hatta Az bile Övüyorlar Fakat 'Ondan Bile İyi' Sözü Olmuyor Her Zaman Daha iyi Bir Şey Vardır1 - Psikolojik durumunu asla ortaya koyma seni zayıf gösterir.
2 - ''Ya -Yu'' gibi şeyler koyma senin nasıl bir ergen olduğunu ortaya koyar.
3 - Hah sonunda 3. maddeyide ben çıkarayım gidiyoz böyle madde madde[DOUBLEPOST=1405523991][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum Ronin'i çok aşırı büyütüyorlar ve büyütenleride takmamalıyız çünkü onlar daha çocuklar ve bu olayı daha fazla da büyütmemeliyiz.
Konuyu dağıtmayın !Ya Ronını Büyütmüyorlar Hatta Az bile Övüyorlar Fakat 'Ondan Bile İyi' Sözü Olmuyor Her Zaman Daha iyi Bir Şey Vardır
Ayran ASDADSASAS@SlashBoy18 foruma girmeden ne aldığını çok merak ediyorum.
Ayran aldığın belli oluyorAyran ASDADSASAS![]()
Ayran ASDADSASAS![]()