Steam Haftasonu Oyunları

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur ancak bilmeyenleriniz de vardır. steam haftasonları 1 adet oyunu ücretsiz deneme amaçlı oyunları oyunculara sunuyor ancak haftasonundan sonra oyuna giriş yaptığınızda steam sizi satın alma sayfasına yönlendiriyor. Ancak bundan kurtulmanız mümkün. Öncelikle haftasonu bedava oyununu indiriyoruz sonra steam atadığı masaüstü kısayolunu siliyoruz ve çoğu kişide olduğu gibi şu dizine giriyoruz C/Program files/steam/steamapps/common eğer steam c'ye kurulu değilse steam klasörünü açın ve steamapps'i bulup common'a girin. Sonra indirdiğiniz oyunun klasörünü bulun ve ne olur ne olmaz klasörü başka bir yere taşıyın sonra oyunun launcherını masaüstü kısayolu yapın ve oyuna girmeden önce steaminizi açık tutun bu yöntemle durumu olmayan arkadaşlarımız haftasonları bedava oyun alacak oyunlara para yetiştiremeyen arkadaşlarımız da fazla masraftan kurtulacaktır.(Bu yöntemle workshoptan oyunla ilgili alışveriş yapabilir ve achievement açabilirsiniz) Arkadaşlar eğer konu yeri yanlışsa veya içerik yasaksa moderatörlerden konu taşımasını veya kaldırmasını rica ediyorum.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben hile olarak görmüyorum sonuçta bedava yaptıysa bunları düşünmesi gerekirdi. (Bu arada oyunları steam haftasonları sizin kütüphanenize indirmeniz için yolluyor haftasonları kütüphanenizi kontrol edin)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya uyanıklığı boşver kazancını düşün geç. uyanıklığı hileyi artık steam düşünsün :D

Bu arada beyler ben bu şekilde Mount and Blade Warband sahibi oldum Steam'de oynama sürem falan yazıyor multiye girebiliyorum ve 9 adet achievement açtım ve osmanlı senaryosu+diplomasi mod kurulu yani gönlünüz rahat olsun denendi çalışıyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani ben daha yeni denedim ama bence banlayamaz steam çünkü alınan onca oyun var banlarsa oyunların parasını karşılamak zorunda kalır

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yani ben daha yeni denedim ama bence banlayamaz steam çünkü alınan onca oyun var banlarsa oyunların parasını karşılamak zorunda kalır
Karşılamıyor işte banladıklarını. Yerinde olsam yeni hesap açıp o hesaptan yapardım bu işi. Ben öyle yapacağım. Eğer yapar isen de bi zahmet videoya çeker isen sevinirim. Yazılı çok anlaşılmıyor. :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Steam otomatik olarak güncellemeyebilir çünkü oyun kütüphanenizden siliniyor siz ise oyunu pc deki steam dizininden oynuyorsunuz. Bu yüzden kütüphanenizde olmadığından dolayı oyun güncellenmeyebilir şu an sadece mount and blade warband kullanıyorum 1.60 sürüm daha fazla güncelleme olmayacağı için içim rahat ancak diğer oyunları bilemeyeceğim