Youtube İçin Bir Designer Lazım |Gönüllüler Gelsin|

BeyazOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Halkı Ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adlı Kanalım İçin Bir Designer Arıyorum.Eğer Parasız Bu İşi Seven İyi Bir Arkadaşımız Varsa Bana Forumdan Mesaj Atsın.

Eğer Designerimiz Olmak İsteyen Varsa İlk Olarak Bize Bir Profil Photo'su Yapması Lazım Sonradan Kendimize Özel Şeylere Geçeriz.

Bu Designer İsterse Bazı Videolarımıza da Gelebilir.Abonelerimiz Gittikçe Yükseliyor.Hatta Bir Premium Çekilişimiz Bile Var.

Designer Olmak İsteyen Dediğim Gibi Forumdan Özel Mesaj Atabilirler.

|EnderJojuq İyi Oyunlar Diler|

|OyunBağımlısı|

|Abone Olmayı Unutmayınız|

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Şu her şeyin sonuna (!) koyma.Emrediyormuşsun gibime geliyor ve senden/sizden nefret ediyorum.

BeyazOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu her şeyin sonuna (!) koyma.Emrediyormuşsun gibime geliyor ve senden/sizden nefret ediyorum.
Ama Alışkanlık İşte Vazgeçilmiyor. 4 Senedir Yapıyorum :D

Edit:Yine Koyuyodum Değiştirdim :D[DOUBLEPOST=1405555379,1405555291][/DOUBLEPOST]
Hepsini Nokta Yaptım :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Niyeyse ben ! görünce sanki biri heyecanla söylemiş gibi düşünüyorum "Merhaba arkadaşlar bugün bir tartışma daha çözüldü!" bu emir mi şimdi -_-

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Senin kafan mı güzel?
Ben kendi eserimi oluşturum
Nereden tutup da etrafa böyle saçma laflar ediyorsun?
Üstelik kanıt göstermeden bunları diyorsun
Yanlız arkadaş bu saate kadar online kalınca vücudunu beyin yerine başka şeyler kontrol etmeye başlıyor ondandır takma sen bu saatlerde bu adamı.