LÜTFEN BANA ŞANS VERİN SADECE KONUYA GİRİN ARTIK ZAMANI GELDİ

Bana Şans Vericek Misin ?

• Evet

Kullanılan: 1 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Öncelikle Selamlar,
Ben Youtube'a Merak Sarmış Bir Gencim Ve Gerçekten Youtube'da Belirli Bir Kitleye Ulaşmayı Çok İstiyorum.
Her Gün Video Atıyorum Fakat İzlenme Alamıyorum Her Gün Abone Sayım Artıyor Ondan Bir Şikayetim Yok Fakat İzlenme Sayılarım Az.
Size Yemin Ediyorum Gece Gündüz Uğraşıyorum Sırf Videolarım Kaliteli Düzenli Olsun Diye.
İlk Videolarım da Ses Sıkıntıları Olmuştu Tek Kanaldan Ses Çıkma Sorunu Vardı Fakat Onuda Hallettim.
Dört Dörtlük Videolarım Var Demiyorum Ama Emin Olun Herbiri İçin 1 Günümü Veriyorum.Render-Edit-Forumlarda Paylaşma vb. Gibi Aşamalarla Zaten 1 Gün Bitiyor.
Sesimde İnce Değil.Yanımda Seriyi Çektiğim Arkadaşım Batuhan 20 Yaşında Ben 15 Yaşındayım.Seslerimiz Oturmuş Durumda Ve Bu Günü Bekliyordum Sürekli Sesim Otursunda O İçimde ki Video Çekme Hevesini Yaşayayım..Ama Sadece Video Çekmek Değilmiş,İnsan Bir Yerden Sonra Emeğinin Karşılığını İstiyor Cidden.Birde Başımızda Dislike Grubu Var Malesef İzlemeden Atıyorlar Dislike'yi :( Ama Yanımızda Olan Sıkı Aboneler Sayesinde Biraz Mutlu Oluyorum.
Yani Uzun Lafın Kısası

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Jimario480

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Mikrofon Kalitesi Kötü, Ayrıca Ses Düzeylerini Ayarlamalısınız.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Videonun Başında 2 -3 Küfür Görünce İzlemekten Vazgeçtim İzleyiciyi Kendinizden Soğutursunuz
Bkz:

umut_

En iyi cevaplar
0
O Videonun başında küfür yok sadece swf var :D oda yaşlı dedemiz sayesinde normalde çok küfretmem ve artık küfür edince Bip sesi koyuyorum videolara :D
Sonuşta Küfür Var İster Swf İster Canlı Olsun Sonuçta Küfür Daha Tanınmamış Bir Kanalken Olmaz Böyle Şeyler
Eğer İyi Bir Kanal Olmak İstiyorsanız Kaliteli Videolar Çekmelisiniz Kaliteliden Kastım Daha Yenilikci Videolar Youtubede Video Çeken Yüzlerce Hatta Binlerce Türk Kanalı Varken Kendinizi Göstermelisiniz Videolarınızla Böyle Forumda Kendini Acındırıcı Konular Açarak Ünlü Olmayı Bekleyemezsin Ünlü Olmak Öyle Reklam Vererek Olmaz Kişi Seni Görür Arkadaşına Tavsiye Eder yada Farklı Bir Videon Vardır İzlenirsin Böyle Konularda Nolur İzleyin - Çok Güzel Video Diye Konu Açarak Ünlü Olunmaz Eğer Ünlü Olmak İstiyorsan Gerçekten Özenerek ve Kişiyiği Eğlendiren Yeni Şeyler Öğreten Videolar Çekmelisin

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuşta Küfür Var İster Swf İster Canlı Olsun Sonuçta Küfür Daha Tanınmamış Bir Kanalken Olmaz Böyle Şeyler
Eğer İyi Bir Kanal Olmak İstiyorsanız Kaliteli Videolar Çekmelisiniz Kaliteliden Kastım Daha Yenilikci Videolar Youtubede Video Çeken Yüzlerce Hatta Binlerce Türk Kanalı Varken Kendinizi Göstermelisiniz Videolarınızla Böyle Forumda Kendini Acındırıcı Konular Açarak Ünlü Olmayı Bekleyemezsin Ünlü Olmak Öyle Reklam Vererek Olmaz Kişi Seni Görür Arkadaşına Tavsiye Eder yada Farklı Bir Videon Vardır İzlenirsin Böyle Konularda Nolur İzleyin - Çok Güzel Video Diye Konu Açarak Ünlü Olunmaz Eğer Ünlü Olmak İstiyorsan Gerçekten Özenerek ve Kişiyiği Eğlendiren Yeni Şeyler Öğreten Videolar Çekmelisin
Gerçekten çok doğru konuşuyorsun.Fakat videolarımı orda burda paylaşmadan izlenme almasını nasıl beklerim ? yani youtube dışında başka yerlerdede gezinmeli bence bu arada bundan sonra videolarda küfür edersem hepsine "bip" gelecektir bundan şüphen olmasın artık tavsiyen için teşekkür ederim 2.si benim ki acındırma değil 4-5 aylık videoların emeğinin karşılığını alamamam gerçekten çok üzücü ama umarım tanınacağım :)

Lquid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FTB oynayın ama modlar hakkında izleyicilere bir şeyler öğretin izleyicilerden öğrenmeyin

umut_

En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok doğru konuşuyorsun.Fakat videolarımı orda burda paylaşmadan izlenme almasını nasıl beklerim ? yani youtube dışında başka yerlerdede gezinmeli bence bu arada bundan sonra videolarda küfür edersem hepsine "bip" gelecektir bundan şüphen olmasın artık tavsiyen için teşekkür ederim 2.si benim ki acındırma değil 4-5 aylık videoların emeğinin karşılığını alamamam gerçekten çok üzücü ama umarım tanınacağım :)
Bu İş Server İşi Gibidir Bir Server Açarsın ilk Ay max 10 Kişiyken Bir Bakarısn Birden 200 Kişi Olmuş Sende her Seferinde Konu Açmaktansa Sabit Bir Konun Olsun Mesela " X Kanalı Videolar " gibi O Konu Altında Paylaş Videolarını Zaten Eğer İyi Bir Video Kanalıysan Emin Ol Reklama İhtiyacın Bile Olmaz Gün Geçtikce Tanınırsın

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu İş Server İşi Gibidir Bir Server Açarsın ilk Ay max 10 Kişiyken Bir Bakarısn Birden 200 Kişi Olmuş Sende her Seferinde Konu Açmaktansa Sabit Bir Konun Olsun Mesela " X Kanalı Videolar " gibi O Konu Altında Paylaş Videolarını Zaten Eğer İyi Bir Video Kanalıysan Emin Ol Reklama İhtiyacın Bile Olmaz Gün Geçtikce Tanınırsın
Dediğini tam anlamadım yani "Yıldız Oyuncu Kanalı videoları" adı altında bir konu açayım ve videolarımın hepsini oraya atayım ? bu şekilde mi ?
aynı zamanda videolarında kesinlikle intro olmasın
İntro yaparsam artık kendime özgü bir şey olmasını istiyorum çalıntı olmayacak.