.ss .s Üşenmezsen bi ara etiketliyim .ssBeni etiketlememiş .s .s Good .s
Tamam etiketlemiyim hiç sorun ollmaz .s .sBeni etiketleme zaten .ss
Kendim yazdım .-.hehe sen bunu nerden alıntıladın ._.
Tabi ki neden olmasın. Birkaç güne ben de hikaye yazmaya başlarımBence de hikaye yazma betimleme gibi yetenekler zamanla kendini ortaya çıkarır. Kitap okuya okuya. Konu yararlı bir konu aslında ancak çoğu okurun bildiği şeyler. Ben bunun bir rehberden çok espri amaçlı bir konu olduğunu düşünüyorum. O kadar ciddi bir rehber olsaydı bu kadar espri olacağını sanmıyorum. Yine de uğraşmışsınız. Sizden bir hikaye bekliyoruz.
Unutulacağını mı sandınVay canına bu bir Kıyamet Alameti! Bestia unutulmamışvay canına bu pek alışılmadık bir durum ve o yasaklı ki o yine ben oluyorum
![]()
Malesef öyle sandım çünkü 3 gündür hiç kimse Bestianın profiline bile uğramıyor doğru düzgünUnutulacağını mı sandın![]()
Bana öm den yazdıklarına göre tabii ki yalnız kalırsın.Malesef öyle sandım çünkü 3 gündür hiç kimse Bestianın profiline bile uğramıyor doğru düzgüngökçe bile benlen irtibata geçmiyor
çok yalnızım saten
![]()
Laizenle çok takılam derim sonra bir gün bana yaptığı gibi yapabilir.Bana skypeni ver. Server oynayak
Sent from my iPad using Tapatalk
Ipadden yazıyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
-Coolkinq12
Buraya yazarsam uygun olmazNe yaptı loo
Sent from my iPad using Tapatalk
Ipadden yazıyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
-Coolkinq12
Ben hikayeler bölümüne hikaye açtım ama bakan yok :/Konuyu açan arkadaş, hikaye yazmak istersen de beraber bir şeyler yapabiliriz söylim bu arada.
Pnp sen gel Anatoli Animation Group'a katıl orada 2 kişi senaryocuyuz sende katıl bize.Ben hikayeler bölümüne hikaye açtım ama bakan yok :/
Bu arada ben neyim animasyoncumuPnp sen gel Anatoli Animation Group'a katıl orada 2 kişi senaryocuyuz sende katıl bize.