4 Gb Ram Minecraft Kasıyor!!

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GTX 760 DirectCU II OC var kasmıyo "GTX 770 gerek yok." Tabi zengin değilsen.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğiniz ekran kartı Onboard değil ! + İşlemcinin içinde entegre(bütünleşik) grafik işlemcisiyle yani İntel HD Graphics ile oyuna girdiğini söylüyorsunuz sizde bulunan ekran kartı bu http://www.forum.gamer.com.tr/wp-content/uploads/2013/01/AMD-Mobility-Radeon-300x223.jpg şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
İntel 4000 onboard ekran kartiyla 60 fps limitli aliyorum sorun islemcin olabilir olmadi ayarlardan onboardi devre disi birak ve oyle oyna bilgisayar kurdu diye bir kanalin fps ayarlarini gosteren videolari var bak derim...

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MrAnitome12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bikaç gündür uğraşıyorum onboard felan değilmiş üstte söylediğim gibi ayrı 2gb ekran kartı var işlemcide de bi sorun olduğunu sanmıyorum i5 sonuçta kaldıki aynı oyunu kaç yıllık bilgisayarlarda kasmadan oynadım. BİOSdan tarama gibi bir şey yaptık hiçbir sorun göremedi. Yalnız harddisk 1TB kalan alan 200gb bundan olabilir diye düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1405607254,1405607075][/DOUBLEPOST]
Bahsettiğiniz ekran kartı Onboard değil ! + İşlemcinin içinde entegre(bütünleşik) grafik işlemcisiyle yani İntel HD Graphics ile oyuna girdiğini söylüyorsunuz sizde bulunan ekran kartı bu http://www.forum.gamer.com.tr/wp-content/uploads/2013/01/AMD-Mobility-Radeon-300x223.jpg şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Ve videoyu yeni izledim aynı şeyide denemiştim fakat catalyst control center çalışmıyo değiştirilebilecek ayar bulunmuyor tarzı bi hata veriyor

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
kardeşim sizi anlamıyorum ram vererek nasıl kasmasını gidereceksiniz ?? ne bu server mı sunucu için bile en çok etki eden şey download/upload dur ekran kartın işlemcin olması önemli (konuyu daha okumadım)

MrAnitome12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim sizi anlamıyorum ram vererek nasıl kasmasını gidereceksiniz ?? ne bu server mı sunucu için bile en çok etki eden şey download/upload dur ekran kartın işlemcin olması önemli (konuyu daha okumadım)

keşke okusaydın :D ekran kartını cpu yu yazdım bide senin için yazayım
İntel Core i5-3317U 1.70Ghz
4 Gb RAM 64 bit Windows 8.1 Single Language
Ekran kartı İntel(R) HD Graphics ve AMD Readon HD 8730M (Onboard değil 2 gb ekran kartı)
1Tb harddisk var fakat 200gb alan kaldı

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
iyi bi sistemin var ancak ekran kartını hiç görmemiştim bu serini pek bilmiyorum bu modeli maalesef

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Yapman gereken şey oyuna rami daha yüksek vermek. Ekran kartının güzel olmasına gerek yok.

MrAnitome12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yapman gereken şey oyuna rami daha yüksek vermek. Ekran kartının güzel olmasına gerek yok.

Zaten ram verdim fakat bi faydasını göremedim ram verme haricinde ne olduğunu çözemediğim başka bişeyler yaptım kasma azaldı fakat bu seferde blok koyduğunda yada kırdığında hitboxunun önce gelmesi başladı. Yani blok koyduğumda normalden şöyle bi yarım saniye geç geliyor.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Dedigim kamala bak

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede 16 gb ram var ama kasıyor çünkü minecraft ın motoru yok javayla çalışan bi oyun

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Zaten iyi bir islemci ve ekran karti olursa 1 gb ram versenizde kasmaz...