BuyCraft - Yardım

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum Sakinleri.​
Yakında Açıcağım Sunucuda Siteden "VIP" Satısı Yapıcam Ama Sorun Olan Şuki BuyCraft Adındaki Plugini Kullanıcağım Ama BuyCraft'da 1 Üye 1'den Fazla Ürün Alamıyo Bu Konuda Yardım Edermisiniz.

Yardım Edenlere Şimdiden Çok Teşekkür Ederim..

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
@WindArmy VIPZero'ya Felan Gerek Yok BuyCraft Kullanıyorum Çokta Güzel Bir Şey Ama Sorun Olan 1 İP'den Galiba 1 Kişi İtem Alıyor.
Çok Denedim Ne Yaptıysam Olmuyo.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
@WindArmy VIPZero'ya Felan Gerek Yok BuyCraft Kullanıyorum Çokta Güzel Bir Şey Ama Sorun Olan 1 İP'den Galiba 1 Kişi İtem Alıyor.
Çok Denedim Ne Yaptıysam Olmuyo.
Tek IP'den normal koşullarda zaten tek bir kişi kayıt olabiliyor olması gerekiyor fakat böyle olsa bile normalde sorun çıkmaması gerekiyordu. Ama bunu sizin için araştıracağım.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Kayıt Olmakla Bir İlgisi Olduğunu Sanmıyorum.
Demek İstediğim Şey Su Site Üzerinden 1 Kişi Ürün Aldıysa Daha Alamıyo O Kişi Mesela Ek Bir Ürün Almak İstese Alamıcak Ben Bunu Demek İstedim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kayıt Olmakla Bir İlgisi Olduğunu Sanmıyorum.
Demek İstediğim Şey Su Site Üzerinden 1 Kişi Ürün Aldıysa Daha Alamıyo O Kişi Mesela Ek Bir Ürün Almak İstese Alamıcak Ben Bunu Demek İstedim :)
Böyle olması zaten olmaması gerek. Bana kalırsa bedava veya 1 kuruşluk iki ürün yaratıp kendiniz tek IP üzerindentek MC username ile almayı deneyin. Böylece problemin doğruluğunu kestirebiliriz. Eğer sorun çıkarsa iki ürünü alım sırasında sizin dediği gibi hatayı buraya kopyalayıp bir de BuyCraft'a bir ticket yazın.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Denemedim Zaten Free Ürün Yaptım 2 Tane 1 Tanesini Alabildim Diyerini Alamadım Çıkan Hata;
Kod:
You need to wait to receive this free basket.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Sunucum Premium Olmucak Ama Genede BuyCraft Kullanılıyo Onda Bir Proğlem Yok :)
BuyCraft Aslında Güzel Bir Plugin Ama Dediğim Gibi 1 Kişi 1'den Fazla Ürün Alamıyo.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bedava alınan ürünler diğer fiyatlı ürünler gibi gün de xx sayıda olarak ayarlanabiliyordu sanırım. Bunun nerede olduğunu unuttum eğer bulursanız ayarlayabilirsiniz. Sanırım payment meyhod sayfalarında bir yerdeydi veya payment settings.
Bunun ile iligli bir şey bulursam editlerim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.