Fare Düşmanı İnşaat Yarışmasının Birincisi CraftBrain Ekibi

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
CraftBrain Ekibi Olarak Yarışma 1.si olduk...

Ne kadar zamanımız kısıtlı olmuş olsana birinciliği hak ettiğimizi düşünüyoruz..
Ufak tefek eksiklerimiz vardı kabul ediyoruz bu yoğunlukta yapamazdıkta zaten..

Ekibimizi burdan takip edebilirsiniz...
Hemen tıkla !

Yarışma videosunun 18. dakikasından itibaren izleyerek haritamızı görebilirsiniz..

• Beğen
Reactions: DIO

S12o

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alamut a yazik oldu
Tebrikler

Telefondan Gönderiyorum(Steam ıd:Stirling

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alamut a yazik oldu
Tebrikler

Telefondan Gönderiyorum(Steam ıd:Stirling
MC editle yapmışlar keşke elle yapsalardı.
Tebrik ederim :D Alamut'un birinci olmasını bekliyordum açıkçası. Ama haketmişsiniz :D
Cahil cahil konuşmayın lütfen :) MCEDIT ten çok el kullandık yapıda + özel gösterim olarak katıldık o kadar dendi roninbt hep 1. oluyor diye biz de böyle bir karar aldık alamut 1. olurdu yine. Yapınız güzel tebrik ederim :)

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cahil cahil konuşmayın lütfen :) MCEDIT ten çok el kullandık yapıda + özel gösterim olarak katıldık o kadar dendi roninbt hep 1. oluyor diye biz de böyle bir karar aldık alamut 1. olurdu yine. Yapınız güzel tebrik ederim :)
Program ile el emeğini karşılaştırmak büyük bir hata, Sizin beğendiğiniz yapıyı jüri beğenmeye bilir kendinizden çok eminsiniz son yarışmalardaki başarınızı taktir ediyorum ancak üzülerek söylüyorum ki biraz havalandınız..

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Program ile el emeğini karşılaştırmak büyük bir hata, Sizin beğendiğiniz yapıyı jüri beğenmeye bilir kendinizden çok eminsiniz son yarışmalardaki başarınızı taktir ediyorum ancak üzülerek söylüyorum ki biraz havalandınız..
Dostum program ile el emeğini karşılaştırmak büyük bir hata diyorsun da bizim yaptığımız yapı minecraft sınırlarına kadar uzun, (en aşağıdan en yukarıya kadar yani). Şimdi biz zaten içini yetiştirememişiz, bir de gidip elimizle tek tek bmi koyalım blokları. Ayrıca yasak olsa kullanmazdık. Kullanmayın diye bir madde yok. Havalandınız diyen çok oldu skypeden konuştuğumuzda ise yanlış anlamışız diyor herkes. Facebook sayfasında atılan onlarca yoruma cevap veriyoruz kibar bir şekilde (lapisli sunucu teklifleri dahil) tüm yorumlara teker teker teşekkür de ediyoruz bunlar egolu bir gruptan beklenmeyecek hareketler. Ha illa da havalandınız diyorsan bırak da olsun biraz pmc de efsane olmuş bir ''Alamut'' tan bahsediyoruz çünkü. Ege'de zaten yapıya hayran kaldığını özel mesaj yolu ile belirtmişti bize. Malum özel gösterim olduğundan yapıyı daha sonradan attık başkaları (diğer yarışmacılar) fikir alıntısı yapmasın diye. Bir defa 1. olunca tüm herkeste bir ego. Anlamıyorum sizi. Hangi konuya girsem konu Ronin'e kayıyor nasıl iştir bu ya. Alakamız dahi yok konuyla gelip Ronine çektiniz yine helal olsun karalama kampanyası hızla devam ediyor.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca şunu da belirteyim biz sadece Türkiye içinde kendimizi temsil etmiyoruz, dünyanın en büyük forumunda adımızdan bahsettiriyoruz. (Bundan sonraki konuşmalarım egoya girebilir haklısınız sinirliyim). Türk Minecraftçılığını bizden daha iyi temsil edecek bir grup tanımıyorum. Sadece PMC'de değil bakın size bir link daha atacağım adamların bizden nasıl bahsettiklerine bakın (gururlanın azcık Türk diyor orada)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bakın bu forumda bizden ve Türklerden nasıl bahsedilmiş. Bu da beğenmediğiniz alamut kalesi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
3 gündür en popüler projelerde 1.ydi bakın bir yorumlara adamlara nasıl ilhan kaynağı olmuşuz. Birazcık böyle çekememezlik yapacağınıza destek olsanız çoğu takip edenimiz sevenimiz gibi belki de Gazamo ile yarışacağız. Umarım bu mesaj gayet genel olmuştur. İyi forumlar. (bu kısma dikkat çekeyim ''I've never seen a Turkish build team before! That's nice. I'm subscribing!'')

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Modlardan biri build yarışması yaptı ronin katılmasın dediniz katılmadık 3-5 kişi katıldı konuşanların hiçbiri katılamdı

Build yarışmalarında hep ronin birinci dediniz özel gösterim yapmasını istedik ege abiden 1. olduk diye havalanıpda bize egolu falan demeye başladınız.

Sanırım bi karalama kampanyası var.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum program ile el emeğini karşılaştırmak büyük bir hata diyorsun da bizim yaptığımız yapı minecraft sınırlarına kadar uzun, (en aşağıdan en yukarıya kadar yani). Şimdi biz zaten içini yetiştirememişiz, bir de gidip elimizle tek tek bmi koyalım blokları. Ayrıca yasak olsa kullanmazdık. Kullanmayın diye bir madde yok. Havalandınız diyen çok oldu skypeden konuştuğumuzda ise yanlış anlamışız diyor herkes. Facebook sayfasında atılan onlarca yoruma cevap veriyoruz kibar bir şekilde (lapisli sunucu teklifleri dahil) tüm yorumlara teker teker teşekkür de ediyoruz bunlar egolu bir gruptan beklenmeyecek hareketler. Ha illa da havalandınız diyorsan bırak da olsun biraz pmc de efsane olmuş bir ''Alamut'' tan bahsediyoruz çünkü. Ege'de zaten yapıya hayran kaldığını özel mesaj yolu ile belirtmişti bize. Malum özel gösterim olduğundan yapıyı daha sonradan attık başkaları (diğer yarışmacılar) fikir alıntısı yapmasın diye. Bir defa 1. olunca tüm herkeste bir ego. Anlamıyorum sizi. Hangi konuya girsem konu Ronin'e kayıyor nasıl iştir bu ya. Alakamız dahi yok konuyla gelip Ronine çektiniz yine helal olsun karalama kampanyası hızla devam ediyor.
Yaptığınız işiler sonuna kadar izledim tüm yarışmalarda hepsinde tebrik ettim ciddi anlamda hoşuma gittiler Ancak kaleler yarışmasında bir özel gösterim sırasında söyledi Ege mc edit in yasak olduğunu bunu öncelikle belirteyim size ve tüm grubunuza . Aynı zamanda program veya elle yapılmış olsada "Alamut" gerçekten başarılı bir proje . Sadece havalanmanın yalnış olduğunu ve yarışmaya sadece el yapımı yapılar ile katılım yapılması gerektiğini söylüyorum sizlere .Burada karalama çabası girişimi uygulamadık sizlere...

3. DAKİKADAN İTİBAREN İZLEYE BİLİRSİNİZ.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğime laf ettirmem kardeşim bunun havalanmayla ilgisi yok