on damage:
if attacker is zombie:
remove poison from the victim
apply Poison 1 to the victim for 30 seconds
set {poison.%victim%} to 30
every second:
loop all players:
if {poison.%loop-player%} is more than 0:
send "&c ZEHİRLENDİN!! YARA BANDI KULLAN!" to loop-player
on rightclick with paper:
display name of tool is "Yara Bandı":
set {poison.%player%} to 0
remove poison from the player
Benzer The Walking Dead serveri kuruyorum.[DOUBLEPOST=1405653104,1405652862][/DOUBLEPOST]İkisi de olmadı.anladığım kadarı ile minez server yapıyorsun 3.'yi yapabilirim ama şu şekilde kağıda sağ tıklayınca can dolar ?
Buyur: 2 ve 3
Kod:on damage: if attacker is zombie: remove poison from the victim apply Poison 1 to the victim for 30 seconds set {poison.%victim%} to 30 every second: loop all players: if {poison.%loop-player%} is more than 0: send "&c ZEHİRLENDİN!! YARA BANDI KULLAN!" to loop-player on rightclick with paper: display name of tool is "Yara Bandı": set {poison.%player%} to 0 remove poison from the player
Kardeş üçü de çalışmadı ya.[DOUBLEPOST=1405693797,1405693644][/DOUBLEPOST]1.sini yazmamisim
Kod:on spawn of a zombie: chance of %25: equip last spawned entity with <ITEM>
Tamam % işaretini kaldırdım ve hata vermeyi kesti fakat yine boş doğuyolar ve 2 ve 3 olmadı. Bu arada 4. ve 5.'ye de bakar mısın? Yeni ekledim.Kardeş üçü de çalışmadı ya.
Şimdi bir daha denedim ve çalıştı.Fakat sorun var.Zehirlenince kağıt kullanamıyorum.Kağıt kullanamayınca 30 saniye geçince hala yarabandı kullan mesajı çıkıyor.O mesajın sadece bir kere çıkmasını ayarlayabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1405698974,1405698855][/DOUBLEPOST]Ben denemistim 2 ve 3 ü. Calisiyordu. Eve gidince bakicam.
Kardeş galiba boşluk bırakmadığın için olmuyor. Bu da olmadı.Bide Bunu Dene Bklm
Kod:enjeksiyon.esya: paper enjeksiyon.ehrs: 500 enjeksiyon.ohsr: 0 enjeksiyon.achc: %100 on rightclick with a paper: healt To Player cancel event damage player's tool by {@enjeksiyon.ehsr} damage player by {@enjeksiyon.ohsr} hearts chance of {@enjeksiyon.achc}: open the inventory of the block above event-block to the player heal player by {@enjeksiyon.ohsr} hearts
Siteye girmiyor.Kısaca kodları atar mısın ?Merhaba Bartuzen Şimdi Deneyebilirmisin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kagit kullaninca cikmaz zaten. Yara bandi isimli kagit kullanman lazim.Şimdi bir daha denedim ve çalıştı.Fakat sorun var.Zehirlenince kağıt kullanamıyorum.Kağıt kullanamayınca 30 saniye geçince hala yarabandı kullan mesajı çıkıyor.O mesajın sadece bir kere çıkmasını ayarlayabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1405698974,1405698855][/DOUBLEPOST]
Kardeş galiba boşluk bırakmadığın için olmuyor. Bu da olmadı.
Çalışmadı.[DOUBLEPOST=1405738698,1405738302][/DOUBLEPOST]Bartuzen buyur Mediafireye Yükledim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yara bandı kullanıyorum çalışıyor ama yara bandı gitmiyor?Kagit kullaninca cikmaz zaten. Yara bandi isimli kagit kullanman lazim.
on damage:
if attacker is zombie:
remove poison from the victim
apply Poison 1 to the victim for 30 seconds
set {poison.%victim%} to 30
every second:
loop all players:
if {poison.%loop-player%} is more than 0:
send "&c ZEHİRLENDİN!! YARA BANDI KULLAN!" to loop-player
on rightclick with paper:
display name of tool is "Yara Bandı":
set {poison.%player%} to 0