[OyununEfendisi] Plugin Tanıtımı - Sanal Market

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapamadım marketi hazırladım senin permissions larını viplere verdim satın alınmıyo nasıl olucak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Click to buy yazısı çıkmıyor satın alamıyoruz yardım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JustMyProst

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiye etmem. Adam AbdurrahmanReis diye bir çara özel yetki vermiş ve servere resmen ediyor. geliyor panelden baktıgımda hsphere 99999 9999999999 yazmıs Sakın Kullanmayın veya AbdurrahmanReis i banlayın !

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bununla Yetkinin Bir Alakasi Yok!
Plugin Bizlere Ait Deyil Biz Herkes Kulansin Diye Cikarttik Ve Suana Kadar Bole Birsey Diyen Olmadi Iftira Atma Hakkimizda!

JustMyProst

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle dedigine inanmayın beyler ! ! ! Panelden bakmıstım AbdurrahmanReis Hsphere 9 9999999999999 yazmıstı ve adam banlanmıyor ve adam wg li alana block felan koyabiliyordu !

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle dedigine inanmayın beyler ! ! ! Panelden bakmıstım AbdurrahmanReis Hsphere 9 9999999999999 yazmıstı ve adam banlanmıyor ve adam wg li alana block felan koyabiliyordu !
Bak güzel kardeşim haklı olduğuna eminim sakın ama sakın plugin pakedi kullanma açıkları buglari var kendin yap emin ol %100 güvenli olur

JustMyProst

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim yapıyorum yapmasındada bozuk çıkıyor GroupManager yüklü manuadd olmuyor

JustMyProst

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim At at .
Sizin efendi toplulugunuzun genel adı gibi bir şey var AbdurrahmanReis gelmiş serverde hspere 9 999999 yazmıstı cıktı sonra sw coktu panelden bakdım AbdurrahmanReis yazıyordu ! Sakın KULLANMAYIN !

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) Banlayamıyosan senin sorunun.
2-) Adam denemek için kendisine yetki vermistir.
3-) Bu pluginle wgli alana block koymak ne alaka
4-) Kimseye boş yere iftira atmaya hakkın yok.
5-) Oyununa dön ve oyununu oyna.[DOUBLEPOST=1405755589,1405755462][/DOUBLEPOST]@OyununEfendisi Virüs total eklemelisin.!