Bu skripti yapabilen varmı?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler bana şöyle bir skript lazım. Vip /cocuksahibiol yazınca vipin önüne bir köylü doğacak ve vipi takip edecek. Ama en fazla 1 tane koylusu olacak /cocukcagir yazıncada koyluyu cagiracak. Koylu oyuncuyu takip edecek ve olumsuz olacak.Mesela bir şey oldu koylu silindi o zaman /cocuksahibi ol yazınca tekrsr koylu olusacak ama koylusu varken bu komutu kullanamıyacak. Nolursunuz yardım edin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bu biraz pet plugini gibi basittir ama ben yapamam :D
Ben yazsam köylü ölümsüz olmayacak ve bug olacak. Ben yazsam kesin böle olur. Çünkü olumsuzluk yapma ve gecerli sayıda /koyluolustryazmasını yapamıyom[DOUBLEPOST=1405713914,1405713744][/DOUBLEPOST]
Resmen Enfeksiyon Sunucusundan alınmış bir fikir =)
@SnKaan
Aynen :/ ama ben biraz değiştiricem.O özelliği çok sevdim çünkü!, yakında bende enfeksiyon sunucusu açmak istiyoeum birde.açarsam snkaanıda sunucdua skriptçi yapmak istiyorum tabi kabul ederse

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben yazsam köylü ölümsüz olmayacak ve bug olacak. Ben yazsam kesin böle olur. Çünkü olumsuzluk yapma ve gecerli sayıda /koyluolustryazmasını yapamıyom[DOUBLEPOST=1405713914,1405713744][/DOUBLEPOST]
Aynen :/ ama ben biraz değiştiricem.O özelliği çok sevdim çünkü!, yakında bende enfeksiyon sunucusu açmak istiyoeum birde.açarsam snkaanıda sunucdua skriptçi yapmak istiyorum tabi kabul ederse
aslında ben ne skript ne plugin yazmayı biliyorum :( siz nerden öğrendiniz yav bende öğrenmek istiyorum :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda bu skriptin aynısını kullanıyoruz.Hatta komutlar bile aynı lütfen biraz yaratıcı olun hiç değilse komutları değiştirebilirdin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
E bu ne alaka?[DOUBLEPOST=1405754678,1405754643][/DOUBLEPOST]
O zaman pet skripti olsun yeter.
1 onu sana yazmadım 2 forumu kirletmek yerine google'dan araştırın. Çok saçma konular olmaya başladı minecraftta ilk günüm nası olmalı ne lan o konudan yüzlerce var ama o arkadaş google Arama motoru ile aramak yerine burada konu açıyor bende lşnki attım google'dan aramak çok mu zor.

Telefondan yazıyorum yanlış yazdıysam özür dilerim

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1 onu sana yazmadım 2 forumu kirletmek yerine google'dan araştırın. Çok saçma konular olmaya başladı minecraftta ilk günüm nası olmalı ne lan o konudan yüzlerce var ama o arkadaş google Arama motoru ile aramak yerine burada konu açıyor bende lşnki attım google'dan aramak çok mu zor.

Telefondan yazıyorum yanlış yazdıysam özür dilerim
Banane ya şimdi bunumu sorun yapcaz?