İlk Evim Bitti. Önerlierinizi Bekliyorum!!!!!

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhab merhab merhaba,
şu an çok mutluyum çünkü evim bitti. Ve açıkcası ben beğendim. tabii ki güzel demiyorum. Bu konuda İyi builderların eleştirilerini bekliyorum. İlk buildim kötü olabilir. Lütfen "berbat olmuş" "sen bu işi bırak" gibi mesajlar yazmayınız.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende pek profesyonel sayılmam ancak çitler ile evi yaptığın ağaç (sanırsam koyu meşe) pek uyumlu olmamış ve daha çok block kullanmanı tavsiye ederim iyi gidiyorsun :)[DOUBLEPOST=1405715530,1405715495][/DOUBLEPOST]İçini de göstersen daha detaylı yorum yapabilirdim :)

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
%75 Güzel Diyebiliriz. :)
Saydınmı lan? :D

Tamam güzel olmuş işte ne %75 i devam et sen kardeşim git oyununu oyna güzel gidiyorsun işte bi kaç map indir onların buildlerine falan bak karşılaştır şahsen benim ilk evimden çok çok güzel. Kat kat daha güzel. Üstelik ilk evim Topraktan olmasıyla alakası yok ._.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Saydınmı lan? :D

Tamam güzel olmuş işte ne %75 i devam et sen kardeşim git oyununu oyna güzel gidiyorsun işte bi kaç map indir onların buildlerine falan bak karşılaştır şahsen benim ilk evimden çok çok güzel. Kat kat daha güzel. Üstelik ilk evim Topraktan olmasıyla alakası yok ._.
İnsani Kırmamak İçin Denilene Bİldiğini HöşGörüden Kaynakli Değmediğimi Nerden Biliyorsun?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana türkçeyi kim öğretti kardeş :D
Harfleri arada sirada büyük yazmamin Nedeni yanimda kardeşim var caps lock'a basiyo.
@McLorens Sanırsam sana öğreten olmamış? Mesaj yerine ulaştı.

Güzel olmuş yeni başlayan için.
Benim ilk yaptığım evi hatırlamıyorum ama ilk "Pixel Art" çalışmam minecraft.net/list ti yanlış hatırlamıyorsam adminin kafasını yapmıştım. Tıpkısı olmuştu. Sonra vücudunu da yapmıştım. Adminliği kapmıştım :) Resmi olsa ispatlayabilirdim yalan söylemiyoruz sonuçta. Ha bir de Crysis 3 yazmıştım :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@McLorens Sanırsam sana öğreten olmamış? Mesaj yerine ulaştı.

Güzel olmuş yeni başlayan için.
Benim ilk yaptığım evi hatırlamıyorum ama ilk "Pixel Art" çalışmam minecraft.net/list ti yanlış hatırlamıyorsam adminin kafasını yapmıştım. Tıpkısı olmuştu. Sonra vücudunu da yapmıştım. Adminliği kapmıştım :) Resmi olsa ispatlayabilirdim yalan söylemiyoruz sonuçta. Ha bir de Crysis 3 yazmıştım :D
Espiride senden bahsettiğimi sanmıyorum ve bu "sert" tepkini neye borçlu olduğumu sormam gerek.