| Zıplayıcı | Skript | BlazeRod a sağ tıkla ve 2 Blok Zıpla! |

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bu skriptimiz sayesinde
BlazeRod a sağ tıklayıp 2 blok yukarı zıplıyoruz!
Aynı EnfeksiyonCrafttaki gibi!
Bu özelliği enfeksiyondaki gibi yetenek marketlerinde satabilirsiniz!
Bu yüzdende skeiptin permleri vardır.
Permler :
ziplayici.zp

@SnKaan skripti kendim yazdım. Ama sizin serverdede var benzeri.
Bu yüzden rahatsız olursanız konuyu sileceğim.

Skriptimizin kodları :

use permissions: true
permissions: ziplayici.zp
on rightclick with a Blaze Rod:
if item's display name is "<yellow>Ziplayici":
if {ziplayici.%player%} is not set:
set {ziplayici.%player%} to 0
push player upwards at speed 2
wait 1 seconds
delete {ziplayici.%player%}

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel Skriptler Yazıyorsunuz Fakat Linkiniz Yok Yani Bilmeyenler Oluyo Nasıl Yapıcaz Bunu Diye Link Koyabilirsiniz
İpaddayım bu yüzden yapamam ama sen medifareye yükleyip ve virustotal olusturup linklerini bu konunun altına atarsan eklerim. Bu arada bu skriptimde senden ilham aldım :) teşekkürler.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
snkaan bu skript çok da gizli bişi diil herkes yapabilir buna karışamazsın seninkinin aynısı olsa bişi fark etmez. nede olsa o yazmış buna karışamazsın fikir sana bile ait olmayabilir bu kadar basit bişi yani

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
snkaan bu skript çok da gizli bişi diil herkes yapabilir buna karışamazsın seninkinin aynısı olsa bişi fark etmez. nede olsa o yazmış buna karışamazsın fikir sana bile ait olmayabilir bu kadar basit bişi yani

Sen konuyu çok yanlış anlamışsın arkadaşın paylaştığı tüm skriptler sunucumdan alıntı yapıp yapmaması önemli değil..Aklına gelir yapar bişi demem ama tamamen kopya çekerek olmaz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
başka bi sunucuda benzerinin olması onun bunu paylaşamayacağı gerçeğini değiştirmiyor hææ rahatsız oluyorsan bundan ki olma bence 10 satırlık bişi söylersin belki kabul eder belki etmez ona kalmış bişi

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka bi sunucuda benzerinin olması onun bunu paylaşamayacağı gerçeğini değiştirmiyor hææ rahatsız oluyorsan bundan ki olma bence 10 satırlık bişi söylersin belki kabul eder belki etmez ona kalmış bişi

Konu 10 satırlık skript filan değil arkadaşımız bizim yaptığımız yada bulduğumuz skripti paylassada biz üstüne 5 tane daha yeni şey ekleriz amaç burda kendi bulmuyor taklit ediyor.Başka konuda arkadaşa söylediğim gibi taklit ederek bi yere gelemezsin.Suan sunucumdan birçok iyi yorum aldım bunun sebebi hiç taklit etmememiz ve tamamen sıradışı şeyler paylasmamız.Arkadaşda o şekilde yaparsa ve bunu bir sunucuya dökerse çok başarılı olcaktır.

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript i Güncellersen Hu Tarzına Göre Yaparsan Daha Iyi Olabileceğini Düşünüyorum SonOyuncu Gibi Tek World Yapabilirsin :) :)