Çanta ve lavda yenilenme

Pentatonix

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuncu taşınabilir çanta adlı eşyaya sağ tıkladığında 2 satırlık chest açılsın chestin adı sırt çantası olsun
item koyup alabilsin.oyuncuya özel olsun yapılabilir mi
@SnKaan ın swsinde market oalrak vardı ben chest şeklinde olsun istiyom çanta olarak item koyup alabilsin.

Bide oyuncu lava girdiğinde yanmasın tam tersine lava girince hızlansın suya girersede 2 saniyede 1 kalbi gitsin nasıl yapılır BU IKI SORUMADA CEVAP LUTFEN

@ta1ha @Helter @Ranork @Rizelee

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
HerŞeyin Ayarina Mi Girmek İstiyorsun Birak Kalsin Öyle :) Çanta Konusunda Yardım EdeBilirim.
Kod:
open-with-item: #Eşya ile menüyü açmayı sağlar.
item-id: 340 #Açmak için kullanılacak eşyanın numarası mesela burada kullanılan 340 numaralı eşya kitaptır.
Eğer Buna Command Ekleme İstiyosan.
# command - OPTIONAL (you can remove this or set it to '')
# Bind multiple commands using ; (command: 'menu; m; me')
command: 'chest'
Böyle YapaBİlirsin Çanta Die İtemi Ayarlasin Tiklayinca ./chest Komudu Devreye Girer chest komudunuda Oyuncu Açmazsin Bu Şekilde Çanta Yapabilirsin.
Gerekli Pluginler :Chest,ChestCommand

Son düzenleme:

Pentatonix

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
HerŞeyin Ayarina Mi Girmek İstiyorsun Birak Kalsin Öyle :) Çanta Konusunda Yardım EdeBilirim.
open-with-item: #Eşya ile menüyü açmayı sağlar.
item-id: 340 #Açmak için kullanılacak eşyanın numarası mesela burada kullanılan 340 numaralı eşya kitaptır.
Eğer Buna Command Ekleme İstiyosan.
# command - OPTIONAL (you can remove this or set it to '')
# Bind multiple commands using ; (command: 'menu; m; me')
command: 'chest'

Böyle YapaBİlirsin Çanta Die İtemi Ayarlasin Tiklayinca ./chest Komudu Devreye Girer chest komudunuda Oyuncu Açmazsin Bu Şekilde Çanta Yapabilirsin.
Gerekli Pluginler :Chest,ChestCommand
Ben skriptten bahsediyorum :S

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Bölüme Bakmadim Yeni Konuları Gördüm Ve Girdim K.b Direk Gidiyorum .-.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Etiket'de ben yine yokum aşk olsun.
Çantayı /powertool chest yap AlphaChest pluginini yükle.
Plugini düzenleyerek /chest komutunu kimsenin bilemeyeceği bir şey yapsan iyi olur. Çünkü çanta yokken bile /chest yazabilirler.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sana 2 satırlık chest açtırırım itemla ama o cheste item koymasını o itemlarını kaydetmesini nasıl sağlarım bilmiyorum.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bukkitde skriptin forumuna gir ve şunu yaz arama kısmına "skript alpha chest" (yanlıs hatırlamıyorsam) ordaki kodu editle çok basit bişi zaten yaparsın.Yalnız ben sunucumda kullandım hata çıktı skript şu şekilde çalısıyor x100000 y100000 z10000 de sandık olusturuyor sen her komutu yazdığında o sandık acılıyor (kişiye özel) ama benim sunucumda oyuncuların eşyaları silinmisti kendiliğinden.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bukkitde skriptin forumuna gir ve şunu yaz arama kısmına "skript alpha chest" (yanlıs hatırlamıyorsam) ordaki kodu editle çok basit bişi zaten yaparsın.Yalnız ben sunucumda kullandım hata çıktı skript şu şekilde çalısıyor x100000 y100000 z10000 de sandık olusturuyor sen her komutu yazdığında o sandık acılıyor (kişiye özel) ama benim sunucumda oyuncuların eşyaları silinmisti kendiliğinden.
O skriptin oluşturduğu chest sayısı sınırlı, dolduğu zaman yeniden oluşturuyor, muhtemelen böyle olmuştur sende de

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Çanta olayı problemli birazda, alevli olan kolay.
Buyur:
Kod:
on damage:
    damage was caused by lava, fire or burning:
        cancel event
        damage was caused by lava:
            remove Speed from the victim
            apply Speed 2 to the victim for 2 seconds

Pentatonix

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana 2 satırlık chest açtırırım itemla ama o cheste item koymasını o itemlarını kaydetmesini nasıl sağlarım bilmiyorum.
olsun yinede yapıp verirmisiniz bulurum belki ben çözümünü[DOUBLEPOST=1405780653,1405780611][/DOUBLEPOST]
Çanta olayı problemli birazda, alevli olan kolay.
Buyur:
Kod:
on damage:
    damage was caused by lava, fire or burning:
        cancel event
        damage was caused by lava:
            remove Speed from the victim
            apply Speed 2 to the victim for 2 seconds
teşekkür ederim bide açıklarmısınız her kodu öğreneyim diye :p
bide neden remove speed fromthe victim yazdınız ?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olsun yinede yapıp verirmisiniz bulurum belki ben çözümünü[DOUBLEPOST=1405780653,1405780611][/DOUBLEPOST]
sanırım öldüğünde hız gitsin diye

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bak
canın gittiğinde eğer lav ateş yada yanma götüyoruyorsa canıcı iptal et eğer lav canını götürüyorsa kurbanın hızını sil kurbanın hızını 2 yap 2 saniyeliğine diyor.

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Adama verilen hız stacklenmesin diye.