MineZ serverler için skrip - enjeksiyon v1.0

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu skript sayesinde kağıda sağ tıklayınca canınız yenileniyor!
Daha fazla uzatmayacağım.Anlamıssınızdır cünkü.
Anlamayanlar yapanmayanlar vs.. sölesin çekinmesin :)

Plugin coders & skript coders grubumuza katılmak için bana tıkla
--------------> TIKLA <----------------
Skriptin Kodu:
Kod:
enjeksiyon.esya: paper
enjeksiyon.ehrs: 500
enjeksiyon.ohsr: 0
enjeksiyon.achc: %100

on rightclick with a paper:
healt To Player
        cancel event
        damage player's tool by {@enjeksiyon.ehsr}
        damage player by {@enjeksiyon.ohsr} hearts
        chance of {@enjeksiyon.achc}:
            open the inventory of the block above event-block to the player
            heal player by {@enjeksiyon.ohsr} hearts

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuana kadar skript kategorisinde açtığım tüm skriptler sunucumuzdan alıntı bunu her konunun altına yazıyorum bunada yazıyorum..Malesef açık ve net olarak söylüyorum kendi fikrini üretmediğin taktirde hiçbir yere gelemezsin çalarak bu işler yürümez :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
kardeşim tek senin minez sunucun yok adam yapmış bi yerden kopi/pes yaptıysa tamam ama kendi yazdıysa bişi deme lütfen!

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim tek senin minez sunucun yok adam yapmış bi yerden kopi/pes yaptıysa tamam ama kendi yazdıysa bişi deme lütfen!

bundan önceki konularını bilmediğin için sana bişi demiyeceğim burda yapıp yapmaması önemli değil açtığı tüm konuların fikri apaçık belli sunucumuzda gördüğü skriptleri yaptığı ben buna kızıyorum..

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
fikir sana ait olabilir ancak kodlaması ve mantığı ona ait bence buna bişi dememem gerekir şu an benziyor sen fikri veriyorsun oda yapıyor ki bunu skriptlerinize bakmadan yapıyor ufakcık skriptler için tartışma çıkartma

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir sana ait olabilir ancak kodlaması ve mantığı ona ait bence buna bişi dememem gerekir şu an benziyor sen fikri veriyorsun oda yapıyor ki bunu skriptlerinize bakmadan yapıyor ufakcık skriptler için tartışma çıkartma

Konuyu açan arkadaş belirtdi zaten skriptleri paylasıyorum sakıncası olurmu diye yani bunlar 0dan aklına gelinip yapılan şeyler değil..Ben yapıp yapmamasına bişi diyemem ama her sunucu sahibinin hoşuna gitmiyeceği gibi bizimde gitmiyor aynı komutlarla, aynı eşyalarla skriptlerimizin aynısının yapılması.Bu konuda arkadaşada söyledim daha fazla yapmam dedi onun içinde teşekkür ederim kendisine.