Pet Skripti Sorunu

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben bir pet skripti yaptım. Ama skripte şunları beceremedim. Kedinin ölümsüz olması, kedinin moblara saldırıp moblara her vurunca mobun yarım canının gitmesi , /kediolustur komutunu 24 saatte 1 kullanabilmesi ama kedisi varsa eyer kullanamaması , /kedicagir yazınca kedinin oyuncuya ısınlanması , kediolustur.kd diye bir perm olması.
Skriptime bu özellikleri ekleyebilecek birisi varmı acaba?
Skriptimin kodları:
Kod:
command /kediolustur:
    trigger:
        if {%player%.evcilpetolusuyor} to "evcilpetolustu":
            set {%player%.evcilpetolusuyor}to "evcilpetolustu"
        spawn 1 ocelot at location of player
        set display name of last spawned entity to  "<RED>%player%in<Gold> Kedisi "
        execute console command "/give %player% 349 10"
        send "<GOLD>Kediniz basariyla olustu!" to player
        send "<GOLD>Bir Sonraki /kediolustur komutunu kullanabilmeniz için 24 saat beklemelisiniz!." To player
       send "kedini baliklarla egitebilirsin!" to player
@ta1ha @byMasterTurk @SnKaan @blackone1991

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodu sil ve tekrar yap bence hepsi yanlış çünkü forumda buna benzer bi skript vardı ona bakabilirsin oyuncuya zombi çıkartıyordu peti gibi bişi oluyordu

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben beni izleyen insanları öyle hobi diye çağırıp rahatsızlık vermek istemem.
Duyun bunu sizler!
@@98IamLegend98 @@ailstromMT @@aspendos @@ayberkasla @@btknctTR @@constantinapolis @@EfSaNeMeN26 @@gunlad @@hakanbn @@HeroMineX @@hoyyy @@JAWZ@@LawlietRyuzaki @@McLorens @@Minecraftplayerr @MinerKaan @@OneMoreTime @@Pentatonix @@ScOp0Time @@Secret_wither @@SnKaan @@TheLorder @@TiburonCP@@toli09 @@toli090 @@y89op89y @@Yeselectro

Abi çaktırmayın bilerek 2 tane @ koydum :fdasdfs

Son düzenleme:

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Duyun bunu sizler!
@@98IamLegend98 @@ailstromMT @@aspendos @@ayberkasla @@btknctTR @@constantinapolis @@EfSaNeMeN26 @@gunlad @@hakanbn @@HeroMineX @@hoyyy @@JAWZ@@LawlietRyuzaki @@McLorens @@Minecraftplayerr @MinerKaan @@OneMoreTime @@Pentatonix @@ScOp0Time @@Secret_wither @@SnKaan @@TheLorder @@TiburonCP@@toli09 @@toli090 @@y89op89y @@Yeselectro
duydum bağırmana gerek yok

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duyun bunu sizler!

Abi çaktırmayın bilerek 2 tane @ koydum :fdasdfs

Tüm skript hatalı yardım edilecek bir kısmı yokki buranın ama 0dan yazıp atmamızı istiyorsa o ayrı :)