Cube World ta yardım lazım!

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben bugün başlıyorum kuzenimle multiplayer oynuyacağım işte sorularım :
1- nasıl server açabilirim hamachi lazımmı?
2-eşya atabilirmiyim.
3-Nasıl kılıcım editlerim
4-nasıl paraşüt kullanılır
şimdiden teşekkürler gbeşka bi sorunum olursa yazarım yardımları bekliyorum...

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
1. Hamachi Lazım , Oyunun Dosyasında Server Var Onu Aç Sonrada Cube World dan Connect To Server A Hamachi İp Yaz.

Edit : Bende Şimdi Arkadaşımla Oynıcaktım :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Paraşütü köylüden alıp bir tuşa basınca kullanılıyordu uzun süredir oynamadığım için unuttum :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
köye gideceksin orda 4 tane dükkan var zaten biri zırhçı diğeri silahçı onlarda değilde diğer iki binada vardır :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D bulamadım orta yerdemi? pazar gibi para lazımmı? birde nasıl kılıç yapcam
kılıça bosslardan düşen küpleri eklemekten bahsediyosan anvilden görünüm falan açıyoduk uzun süredir oynamıyorum unuttum yapmıştım bir ara :D
Bu arada paraşüt için köylülerin pazar yerine gideceksin ordaki binalardan birinde kesinlikle satılması lazım fiyatıda ucuz

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kılıça bosslardan düşen küpleri eklemekten bahsediyosan anvilden görünüm falan açıyoduk uzun süredir oynamıyorum unuttum yapmıştım bir ara :D
Bu arada paraşüt için köylülerin pazar yerine gideceksin ordaki binalardan birinde kesinlikle satılması lazım fiyatıda ucuz
fiyatı ucuzmuş yaw he he 10 s = 10000[DOUBLEPOST=1405834083,1405800013][/DOUBLEPOST]
Paraşütü aldımda kullanamıyorum skiilmi lazım? g ye basıyorum kullanmıyor