Serverimdeki Bugları Nası Kapatıcam Yardım Edin

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben BravePower
Yakında Bir Sunucu Açıcam
Ama Sunucumda Hangi Buglar Var
Bu Bugları Nası Kapatırım
Yardımcı Olursanız
Sevinirim

İyi Forumlar !

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce plugini tespit etmen lazım plugin sürümü ile bukkit sürümü aynı olması lazım bugsuz olmasını istiyorsan

byKutsalTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pluginler sürümün 1.7.2 Olmasına Dikkat et.
bukkit:Me , bukkit:help Gibi Komutları CommandBlocker'le engelliyebilirsin.

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
istersenekle skypeden bug tespiti yapayım çok buluyorum ?

skype atakan kprl
akşam saat 6 da açığım

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bugları sen tespit etmiyiceksin oyuncular bulucak ben sunucumdaki tüm bugları kaldırdım sanıyodum alpha 3.0.8 deyim şu an çoğu bug yok 4.0.1 e geçicez diğer bugları gidericem habire bug buluyor bomba açığı buldular yok şunu bunu buluyolar oyuncuların bulup senin kapatman daha basit olacak.

byKutsalTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bugları sen tespit etmiyiceksin oyuncular bulucak ben sunucumdaki tüm bugları kaldırdım sanıyodum alpha 3.0.8 deyim şu an çoğu bug yok 4.0.1 e geçicez diğer bugları gidericem habire bug buluyor bomba açığı buldular yok şunu bunu buluyolar oyuncuların bulup senin kapatman daha basit olacak.
Aynen Bde Bomba Bugu Derken ? :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir yöntem vereyim. Tüm pluginleri masaüstüne at plugins boş kalsın. Tek tek tüm pluginleri pluginse at atarken internetten buglarını araştır. Bug varsa kapamayı dene yoksa sil böyle yaparsan bugsuz bir sunucun olur.

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir yöntem vereyim. Tüm pluginleri masaüstüne at plugins boş kalsın. Tek tek tüm pluginleri pluginse at atarken internetten buglarını araştır. Bug varsa kapamayı dene yoksa sil böyle yaparsan bugsuz bir sunucun olur.
Konuma Önem Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederim Skype Adresiniz Warsa Verebilirmisiniz.

burak467467

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak Öncelikle ChestShop Plugini Son Sürüm Olmasına Dikkat Et Çünkü Adamlar Para Bugu Yapabiliyor İstediği Kadar Bide byKutsalTR Arkadaşın DEDİĞİ Gebi bukkit:me gebi komutların permini al oyunculardan o komutlarla isimlerini değiştiriyolar önüne kurucu v.b şeyler yazıyolar başıma geldi ondan biliyorum :) neyse bunları yaparsan bugsuz bir serverin olur