Tales of Pirates II MMORPG Sunucu Haritası

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Resimler:

Sunucumuzda yetkili alımı olacaktır, yetkili alım konusuna gitmek için Tıkla

Skype Adresi : live:adventure.mapers_2
Sitenin E-Posta Adresi : [email protected]
Kişisel E-Posta Adresi: [email protected]
Site Adresi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Böyle Projelere Başlayıpta Yarıda Bırakanlar Çok Olur Bittiğini Görmek Dileğiyle :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikdortgen degil yuvarlak yapmani oneririm kuleyi pazartesi gunu gelebilirim hamachiden :)

Bir savaşçının kalbine sahipsin onu senden alacağım. -Rengar

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet hoş tasaraım fikir vs. çok güzel fakat sence de üst kısımlara göre alt kısım fazla ayrıntısız değil mi? :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Dikdortgen degil yuvarlak yapmani oneririm kuleyi pazartesi gunu gelebilirim hamachiden :)

Bir savaşçının kalbine sahipsin onu senden alacağım. -Rengar
yok hayır kulenin boyu genişliği şekli öyle olucak oyunun aynısını yaptığım için kendim bişi eklemiyoum, nadiren.
Gayet hoş tasaraım fikir vs. çok güzel fakat sence de üst kısımlara göre alt kısım fazla ayrıntısız değil mi? :D
saol, zaten kulenin yani saat kulesinin daha kafsını bitirdim nota yazdım zaten stonlara falan yorum atmayın hepsini değişcem yani renklerini desenlerini stonlar göstermelik olarak yani havada mı dursaydı kulenin başı :D
bencede alt ayrıntısız ve kuleyi kare değil daire yapsan daha güzel olurdu ama hoş olmuş :D
alt kısımına oyunda ne kadar ayrıntı varsa ekliycem kendi desenlerimi falanda ekliycem az dtabii yorumlar için saolun.[DOUBLEPOST=1405861117,1405860995][/DOUBLEPOST]ve ayrıca oyundaki ayrıntıları kuleye yedirince dükdörtgenlik falan hikaye olucak :) kare olduğu zo anlaşılıacak :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Katılabilirim Yapılarımı belki biliyorsundur gerekirse resim atarım ayrıca çok iyide değilimdir gelişim için girmek isterim birde yardım edebildiğim kadar ederim Yani , bir yapıyı yarıda burakmam da yaptıktan sonra belki çıkabilirim nedeni tatile falan gidicem dershaneye falan :D