Simcity (5) Türkiye Region'u

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhaba! Forumumuzda en az 5-10 kişinin oynadığı bir oyun ile karşınızdayım. Bu oyun çıktığı an büyük bir heyecanla bekleniyordu amma ve lakin istekleri pek tutmadı. Oyun bir süre sonra tekrar tutuldu fakat günümüzde oyuna sahip olupta oynamayanlar bile var. Bazılarınız içe hiç oynamamıştır tahmin edebiliyorum oyunu kısaca bir anlatayım, şehir kurmanıza yönelik bir oyun. Ufak detaylarda var tabii ki, fabrika koyduğunuz yerden kötü havanın rüzgar ile gittiği yön. Petrol madencilik kömür fabrikaları vs vs. İster gazino, ister turizm ister bir teknolojik bir şehir yaratın! Elektriğinizi kömürden, petrolden veya temiz olan havadan karşılayın! Oyunda yapabileceklerinizin neredeyse bir sınırı yok. Şehrinizi genişletin ve başka şehirlerle araç, maden ithalatı, ihracat yapın! Evet oyunumuzda 2 mod var. Sandbox ve Normal Sandboxda garip olaylar olmuyorken Normalde oluyor ve sunucumuz normal. Normal'de yeni achivementler açabilirsiniz ve istediğiniz zaman daha önceden olan garip bir olayı çağırabilirsiniz. Uzaylılar? Yada zombiler? Bir trex. birçok şey var evet hepinizi regionumuza bekliyorum.

Kurallar
En fazla 1 şehir alınabilir aksi takdirde süresiz ülkeden kovulursunuz.
Chatte her türlü küfür yasaktır tartışma, kavga yönelik hareketler buna dahildir cezası şehirinizin imha edilmesidir.
Her türlü açık bugdan yararlanmak yasaktır.
Ülkede bilinçli olarak her yeri kirli hava yapmak yasaktır.

Region Hakkında Bilgi
Sunucu: Europe East 3
Harita: Titan Gorge
Şehirler: 16
Great Works: 4
Name Region: Türkiye
Sandbox Mode: False
Şehir Listesi:
- Ankara - Schaffer179

Katılmak İçin Başvuru Formu:
Origin ID:
Oyun Bilginiz:
Şehir Adınız:

Ülke İle İlgili Son Haberler Bölümü
{Boş}​

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Valla SimCity 2013 var bende ama , Lanet olası Origin yüzünden online oynayamıyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bende de Sims 3 ve Sims 2 var. Ah salak kafam. Dün Sims 2'yi 1 dolara aldım bugün bedava.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
La simcity var bende de oyun süparacayip kasıyo. Kasmasa gelirdim de...