İyi gidiyomuyum?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma çok eskiden beri kayıtlı olmakla beraber aktif olmaya yeni yeni başlıyorum. 1-2 hafta içerisinde buraya kadar gelebildim. Sizce iyi gidiyomuyum benle ilgili ne düşünüyosunuz. Ayrıca foruma yararlımıyım? Bunları cevaplarsanız sevinirim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi gitmek nedir gitmek nedir çok mesajın olunca iyi bir şey başarmış olmuyosun kasma kendini böyle eğlencene bak

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ünlü olmaya çalışıyorsan mesajla değil kişiliğinle olursun . Bide forumdan arkadaşlar edin onlarla oyna böylece giderek ünlenirsin

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim amacım ünlü olmak falan değil. Ben bu konuyu mesaj sayımı göstermek için açmadım. Size sorduğum şey nasıl ünlü olabilirm de değildi. Ben sadece forumda takılmayı seviyorum ve sohbet konusu olsun diye böyle bi konu açtım. Forumda çok takılıyorum bari insanlara yardım edebiliyomuyum öğrenmek için açtım.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim amacım ünlü olmak falan değil. Ben bu konuyu mesaj sayımı göstermek için açmadım. Size sorduğum şey nasıl ünlü olabilirm de değildi. Ben sadece forumda takılmayı seviyorum ve sohbet konusu olsun diye böyle bi konu açtım. Forumda çok takılıyorum bari insanlara yardım edebiliyomuyum öğrenmek için açtım.
Ediyorsun değil işte*

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence iyi gidiyorsun ^_^

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ünlü olmaya çalışıyorsan mesajla değil kişiliğinle olursun . Bide forumdan arkadaşlar edin onlarla oyna böylece giderek ünlenirsin
Benim Gibi Dimi Sozlerimle Kişiliğimle :D
-LupanSxyen
[DOUBLEPOST=1405871054,1405870968][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim zaten konumun kapatılması için moderatöre mesajımı yolladım.
_KiritoKun_ Benim Gözüme Girdin Bence İyi İşler Yapıcaksın Yakınlarda Fakat Soylemek İstediğim Bu Forumda Kimse Acıtan Gerçekleri Duymak İstemiyo Ona Gore Mesajlarını dikkatli Yaz :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim Gibi Dimi Sozlerimle Kişiliğimle :D
-LupanSxyen
[DOUBLEPOST=1405871054,1405870968][/DOUBLEPOST]
_KiritoKun_ Benim Gözüme Girdin Bence İyi İşler Yapıcaksın Yakınlarda Fakat Soylemek İstediğim Bu Forumda Kimse Acıtan Gerçekleri Duymak İstemiyo Ona Gore Mesajlarını dikkatli Yaz :D
Bana para ver .-.