-Unturned Steam Topluluğu-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Unturned oynayacak arkadaşlar, steam üzerinden Yeselectron(yeselectroman)'a -bana- katılma mesajı atsınlar.
Grup neden mi?

Oyun içine girince birbirimizi bulalım diye.
Şöyle:
Gruba Üye Ol/Unturned İndir/Unturned'e Gir/Karakterler Bölümü/Gruplar Bölümü/Grubu Seç/Kaydet

Sonra ben bir sunucu açacağım. Hamachi steam'den belirtilecektir.
PvP kapalı bir sunucu olacak, Bambi üzerinde oynanacak.
Rust yoksa Unturned diyerek, Hurrraaaa!
-Yeselectro

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evet oyun Steam üzerinden ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır, "Gold Paket" alırsanız birçok yeni özelliğe sahip olacaksınız fiyatı 5,99 $'dı sanırsam. Oyun Free to Play'dır yani. Bu arada Yeselectro insan bi etiketler gelmesini istediklerini .s geliyorum bende :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet oyun Steam üzerinden ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır, "Gold Paket" alırsanız birçok yeni özelliğe sahip olacaksınız fiyatı 5,99 $'dı sanırsam. Oyun Free to Play'dır yani. Bu arada Yeselectro insan bi etiketler gelmesini istediklerini .s geliyorum bende :D
:)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha sabah zarzor baya item kastım daha sonra yediğim bir şey zehirledi yavaş yavaş öldüm
Oyunu bırakma sebebi :D Bende başladım baktım yerde sürünen zombi geliyo kaçmaya başladım sonra biyere gircektim baktım kapıda bi adam var aha bu arkadaş dedim gittim sarılmaya çalıştım yedi beni :D