Kedi Sevgisi Notch ve Steve [İlk Mine-Imator Çalışmam]

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tutorial falan izlemeden süper olmuş bence :D ama steve ve notch ? cidden mi ? ikisi zıt gruplar :D[DOUBLEPOST=1405896574,1405896464][/DOUBLEPOST]
o zaman sende bir daha ki çalışmana imza at ? Photoshop da kolaylıkla yapabilirsin.
Öyle yapacağım zaten.
Ne mal adamsın lan. Ben profil resmi fikrimı @Droshe den esinlendim. Yüzsüz. Hala utanmadan yalan söylüyor. Kendini beğenmiş köpek.
Adaplı konuşlan !

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne mal adamsın lan. Ben profil resmi fikrimı @Droshe den esinlendim. Yüzsüz. Hala utanmadan yalan söylüyor. Kendini beğenmiş köpek.
Sakin ol lütfen. Boşver onu 2nizde sakin olun ve avatar tartışmasını kesin ha çalıntı ha değil bu forumda herkes özgür ve kanıtlamadan çalıntı olduğunu söyleyemezsin

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adap mı bıraktın ulan özür dilerim köpek hala yalan konuşuyorsun be nerden çaldığımızı söyleyebilecek yüzün var mı? Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi hala çaldılar diyor. Senin kadar özür dilerimini görmedim.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler yeter ama, daha da uzatırsanız rapor etmek zorundayım lütfen fazla ileri gitmeyin.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adap mı bıraktın ulan özür dilerim köpek hala yalan konuşuyorsun be nerden çaldığımızı söyleyebilecek yüzün var mı? Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi hala çaldılar diyor. Senin kadar özür dilerimini görmedim.
Yeter lan. Durun artık. Çalıntıysa çalıntı sanki fotoğrafını kaydedip kendi avatarımı yaptı adam emeğiyle yapmış.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kanıtın yok ki gösteresin. Bize özelden çalışmanı mı gösterdin? Konu mu açtın? Varsa kanıtın SS at hadi.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler Yeter ! Konuyu kirletiyorsunuz, size son uyarım lütfen durun, yoksa rapor edeceğim.