Iskefiyeli
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Öyle yapacağım zaten.tutorial falan izlemeden süper olmuş benceama steve ve notch ? cidden mi ? ikisi zıt gruplar
[DOUBLEPOST=1405896574,1405896464][/DOUBLEPOST]
o zaman sende bir daha ki çalışmana imza at ? Photoshop da kolaylıkla yapabilirsin.
Adaplı konuşlan !Ne mal adamsın lan. Ben profil resmi fikrimı @Droshe den esinlendim. Yüzsüz. Hala utanmadan yalan söylüyor. Kendini beğenmiş köpek.
sakin olun lütfen, eğer tartışırsanız ikinizde uyarı alırsınız "Öfkeyle kalkan zararla oturur."Ne mal adamsın lan. Ben profil resmi fikrimı @Droshe den esinlendim. Yüzsüz. Hala utanmadan yalan söylüyor. Kendini beğenmiş köpek.
Sakin ol lütfen. Boşver onu 2nizde sakin olun ve avatar tartışmasını kesin ha çalıntı ha değil bu forumda herkes özgür ve kanıtlamadan çalıntı olduğunu söyleyemezsinNe mal adamsın lan. Ben profil resmi fikrimı @Droshe den esinlendim. Yüzsüz. Hala utanmadan yalan söylüyor. Kendini beğenmiş köpek.
Söylerim. ÇALINTI !Sakin ol lütfen. Boşver onu 2nizde sakin olun ve avatar tartışmasını kesin ha çalıntı ha değil bu forumda herkes özgür ve kanıtlamadan çalıntı olduğunu söyleyemezsin
Yeter lan. Durun artık. Çalıntıysa çalıntı sanki fotoğrafını kaydedip kendi avatarımı yaptı adam emeğiyle yapmış.Adap mı bıraktın ulan özür dilerim köpek hala yalan konuşuyorsun be nerden çaldığımızı söyleyebilecek yüzün var mı? Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi hala çaldılar diyor. Senin kadar özür dilerimini görmedim.
Ben sana çalıntı demedim @RedShock ve @DaxterMorgan'ın kiler çalıntı dedim.Adap mı bıraktın ulan özür dilerim köpek hala yalan konuşuyorsun be nerden çaldığımızı söyleyebilecek yüzün var mı? Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi hala çaldılar diyor. Senin kadar özür dilerimini görmedim.
Tamam çalıntı tamam. Napıcaksın davamı açıcaksın daha fazla ileri gitmeden susun artık.Ben sana çalıntı demedim @RedShock ve @DaxterMorgan'ın kiler çalıntı dedim.
Rapor et ne olacak ?Beyler Yeter ! Konuyu kirletiyorsunuz, size son uyarım lütfen durun, yoksa rapor edeceğim.