SlashBoy18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Çalmadıklarına dair kanıtın var mı ?Yahu adam sabahtan beri iftira atıyor cevap vermeyeyim mi?
Çalmadıklarına dair kanıtın var mı ?Yahu adam sabahtan beri iftira atıyor cevap vermeyeyim mi?
Sen bi sussan adamda susucak. @Ryan21 senle tartışmaya girmeyi hiç istemiyorum iyi birisin ama çok uzattın. Sen suski oda sussun en fazla noldu sustun der bende rapor ederim mesajlar kaldırılır. Bu kadar basit ya.Yahu adam sabahtan beri iftira atıyor cevap vermeyeyim mi?
Bunlar bütün ilk mine imatör denemem adlı konularda kavga ediyo galibaSakin ol lütfen. Boşver onu 2nizde sakin olun ve avatar tartışmasını kesin ha çalıntı ha değil bu forumda herkes özgür ve kanıtlamadan çalıntı olduğunu söyleyemezsin
Daha "Uğraştığım" yazmayı bilmiyorsun bana bebek diyorsunAdam bebek ya. Yav he he diyor. Peki, sırf sen istedin diye susacağım. Uğraştığhm kabahat zaten.
AhahahaBunlar bütün ilk mine imatör denemem adlı konularda kavga ediyo galiba![]()
gelin biraz da benim konuda kavga edin yarım kaldıAdam bebek ya. Yav he he diyor. Peki, sırf sen istedin diye susacağım. Uğraştığhm kabahat zaten.
Aynısı bendede oluyor.Eğer olmasaydı çoktan susmuştum.Susmamamın sebebi ben psikolojik tedavi görüyorum kimse bilmiyor üstüme geliyorlar gibi hissediyorum susmayı gururuma yediremiyorum. Kendimi ezilmiş gibi hissediyorum ne yapayım.
Susmak büyüklüktür hanginiz susarsa büyüklük onda kalırSusmamamın sebebi ben psikolojik tedavi görüyorum kimse bilmiyor üstüme geliyorlar gibi hissediyorum susmayı gururuma yediremiyorum. Kendimi ezilmiş gibi hissediyorum ne yapayım.
Ben susamam abi psikolojim bozukSusmak büyüklüktür hanginiz susarsa büyüklük onda kalır![]()