byMasterTurk | Let's Go Plugin Paketi | Güncelleme | Yeni rütbeli can sistemi vs.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba arkadaşlar
"Let's Go" paketimin güncellemesini tanıtıp, indirme linkini vereceğim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgiler
1 - Konsollara özel SelamunAleykumPremium (/selamunaleykum <oyuncuismi> ayarladığınız mesajı gönderir)
2 - Canavara dönüşebilme (/d <ingilizceolarakcanavarismi>)
3 - Oyuncuya dönüşebilme (/d player <oyuncuismi>)
4 - SexyMotd sayesinde ileri derece bir MOTD yaratabiliyoruz
5 - HealtBar sayesinde, oyuncuların, canavarların canını görebiliyoruz
6 - MoreSounds sayesinde, bazı olaylara efekt verme (ok atınca ses verme vs.)
7 - Türkçe komutlar, SimpleAlias kullanmadan
8 - LevelHearts sayesinde, Levele göre can..
9 - EssentialsTR sistemi ile tamamen türkçe Essentials
10 - TimTheEnchanter sayesinde, edit itemler!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pluginler :
AlphaChest
AuthMe
AutoSaveWorld
ChestShop
Citizens
ClearLag
DisguiseCraft
Essentials
Factions
FrameProtector
GodPowers
GroupManager
HealtBar
iConomy
LegendaryMessages
LetItRain
Lockette
LevelHearts
MoreSounds
Multiverse-Core
PlotMe
ProtocolLib
ScheduledAnnouncer2
SelamunAleykumPremium
SexyMotd
SimpleVIPPerks
Skript
TabColor
TimTheEnchanter
Vault
WorldEdit
WorldGuard

Tam tamına 34 plugin vardır.

V.I.P Özellikleri
Kod:
Kod:
Kod:
-------------------V.I.P------------------- Bazı canavarlara dönüşebilme /kit vip /feed ile aclik doldurma ! /vipdig ile hizli kazabilme ! /vipspd ile hizliyurume ! /vipjmp ile gucluziplama ! /die /slay /jesus /heal /maim /inferno /superjump /gaia /demigod /bless /vulcan Tabta rengi yesil ! -------------------Mega|V.I.P------------------- Bazı canavarlara dönüşebilme /kit vip /kit megavip /feed ile aclik doldurma ! /vipdig ile hizli kazabilme ! /vipspd ile hizliyurume ! /vipjmp ile gucluziplama ! /vipinfo /die /slay /jesus /heal /maim /inferno /superjump /gaia /demigod /bless /vulcan Tabta rengi yesil ! -------------------Ultra|V.I.P------------------- Bazı canavarlara dönüşebilme /kit ultravip /feed ile aclik doldurma ! /vipdig ile hizli kazabilme ! /vipspd ile hizliyurume ! /vipjmp ile gucluziplama ! /vipinfo /vipinv ile 1 dakika gorunmezlik ! 2 dakika sonra gine kullanabilir ! /die /slay /jesus /heal /maim /inferno /superjump /gaia /demigod /bless /vulcan Tabta rengi yesil !​

Hata Logu Tertemiz..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forum : @byMasterTurk
:ecehver: Hotmail : [email protected]

Güncellemeyle gelen levele göre can sistemi:

Indirme Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total : Cooming Soon..

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni can sistemini 4 Saat önce bukkitde görmüştüm :)
senden Bir istegim var AutoRank Ayarlı plugin paketi yaparmısın ?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o lvl sistemi tam benim aradığım sistem açıkcası :)

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Custom enchantments yükle derim. Can çalma falan ekliyor şahsen favori pluginimdir.
L620 kullanıyor...

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her 5 lvlda 1 kalp geliyor bunu skript ile her zombi öldürdüğünde 1 lvl verecek şekilde yaparsak 5 zombide bir olur ama configdrn syarlayıp her 10 kvlda bir yaparsak 10 zombide bir 1 kalp gelir ama malesef ki faction serverlere aşırı kolaylık olur :/

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

BravePower

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ByMasterTurk Ben LejenS
Evet Paketini İnceledim Güzel Ama Bir Plugin eksik Olduğunu Anladım
SimpleRegionMarket Plugini Eksik

İyi Günler !

DarkPeoplecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Plugin Paketini Kullanıyorum Serverim 50 Kişilik 4 Gb Ram + Nitrado Olmasına Rağmen + Birde Crash Roprt Olmamasına Rağmen Sürekli Pluginler Sıra Sıra Bozuluyor

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Plugin Paketini Kullanıyorum Serverim 50 Kişilik 4 Gb Ram + Nitrado Olmasına Rağmen + Birde Crash Roprt Olmamasına Rağmen Sürekli Pluginler Sıra Sıra Bozuluyor
Nitrado olunca bir şey olduğu yok kardeşim bil istedim :D pluginlerin bozulması kendi içlerindedir. Çakışabilir bazı komutlar ve çok komut girmek plugini sıkıntıya sokabilir.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel yapmışın eline sağlıkta senin böyle bedavadan vermen minecraft sunucularının ismini zedeliyor bence emeklerinin karşılığı almalısın :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bedavadan verceğine site kurup satış yapması daha iyi neden dersende adam burdan bu arkadaşın plugin paketini alıyor 10-20 liralık sunucuya koyuyor hiç düzenlemeden ondan 3-4 tane vip satıp kaçıyor ondan sonra forumda şikayet konuları niye artıyor bu sebeblerden :/

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parası olmayan arkadaşlardan almıyorum ancak, nitrado bakiye sürekli alıyorum. Emeğimin karşılığında.