Gazzenin halini görün beyler :S :S

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Direk tuketiciler derneginin aciklamasidir onlara sorabilirsin kaniti.
Tüketici derneği nereden biliyor o firmaların gizlice İsrail'e ve yapılan katliama destek verdiğini? Bunlar istihbarat örgütü mü ne? En basitinden sosyal medyada ve forumlarda en çok tepki gören Coca-Cola'yı örnek vereyim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Soru: Coca-Cola İsrail malıymış doğru mu?
Cevap: Coca-Cola şirketi 200'den fazla ülkede ticari faaliyet gerçekleştiren, %100 halka açık global bir şirkettir. Bu nedenle herhangi bir ülkeyi, hükümeti, siyasi yada dini inancı desteklemez.

Soru: Coca-Cola'nın Filistin'de fabrikası var mı?
Cevap: Coca-Cola şirketi olarak, 1998 yılından bu yana Filistin'de faaliyet gösteriyoruz. Coca-Cola Filistin'deki 5. en büyük yatırımcı, 3. en büyük işverendir. Filistin'de 3.500 aile Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden geçimini sağlamaktadır.

Herhangi bir şirketi savunduğumdan yazmadım bu mesajı. O tadı ne belirsiz zararlı içeceği de içmiyorum zaten. Ama şu mübarek ayda böyle iftiralar atmak size günahtan başka bir şey kazandırmaz.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tüketici derneği nereden biliyor o firmaların gizlice İsrail'e ve yapılan katliama destek verdiğini? Bunlar istihbarat örgütü mü ne? En basitinden sosyal medyada ve forumlarda en çok tepki gören Coca-Cola'yı örnek vereyim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Soru: Coca-Cola İsrail malıymış doğru mu?
Cevap: Coca-Cola şirketi 200'den fazla ülkede ticari faaliyet gerçekleştiren, %100 halka açık global bir şirkettir. Bu nedenle herhangi bir ülkeyi, hükümeti, siyasi yada dini inancı desteklemez.

Soru: Coca-Cola'nın Filistin'de fabrikası var mı?
Cevap: Coca-Cola şirketi olarak, 1998 yılından bu yana Filistin'de faaliyet gösteriyoruz. Coca-Cola Filistin'deki 5. en büyük yatırımcı, 3. en büyük işverendir. Filistin'de 3.500 aile Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden geçimini sağlamaktadır.

Herhangi bir şirketi savunduğumdan yazmadım bu mesajı. O tadı ne belirsiz zararlı içeceği de içmiyorum zaten. Ama şu mübarek ayda böyle iftiralar atmak size günahtan başka bir şey kazandırmaz.
Iftira atmiyorumki diger sirketleri bilemem hepsinin israil sirketi oldugu sahiplerinden gayet acik ama yardim yapiyorlarmi acik bi kanit varmi bilmiyorum. ANCAK coca colaya gelirsek direk adamlarin kendi aciklamasi var "yaz donemindeki karimizin tamamini israil ordusuna yardim olarak gonderiyoruz" diye :)

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Iftira atmiyorumki diger sirketleri bilemem hepsinin israil sirketi oldugu sahiplerinden gayet acik ama yardim yapiyorlarmi acik bi kanit varmi bilmiyorum. ANCAK coca colaya gelirsek direk adamlarin kendi aciklamasi var "yaz donemindeki karimizin tamamini israil ordusuna yardim olarak gonderiyoruz" diye :)
O açıklamanın linkini atabilir misin? Kendim görmek istiyorum.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O açıklamanın linkini atabilir misin? Kendim görmek istiyorum.
Malesef aciklamayi 3-4 sene once dinlemistim ve suanda linkini bulamiyorum ki bunun kadar dogal birseyde yok zaten. Kendi sitelerinde oyle yazdigina gore adamlar internetten kaldirtmistir :)
Eger cok ararsan bulursun diye dusunuyorum malesef o kadar zmanim yok.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Malesef aciklamayi 3-4 sene once dinlemistim ve suanda linkini bulamiyorum ki bunun kadar dogal birseyde yok zaten. Kendi sitelerinde oyle yazdigina gore adamlar internetten kaldirtmistir :)
Eger cok ararsan bulursun diye dusunuyorum malesef o kadar zmanim yok.
Ben sana gazza başbakanı söylüyor diyorum kanıt istiyorsun.Sen kanıtsız geliyorsun bre cahil.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben sana gazza başbakanı söylüyor diyorum kanıt istiyorsun.Sen kanıtsız geliyorsun bre cahil.
Senin yazdigin toprak satma olayini yanlis okumusum ozur dilerim. Ancak ben kanitliyabilirim kanit gosterebilirim demedim isteyen inansin istemeyen inanmasin kanit gostermek istesem sana farkli farkli binlerce kanit bulurum ancak malesef cocuklarla ugrasmaya vaktim yok sen istedigin gibi satin al hatta tavsiyem direk yardim kampanyalarina katil paranin nereye gittigine emin olursun icinde bir suphe kalmaz :) buda bu konudaki son mesajimdir takibi birakiyor ve goz ardi et butonuna tikliyorum :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filistinliler Osmanlıya rağmen topraklarını sattılar ve bunu yaparken Osmanlıya nasıl karşı geldikleriyle övünmüşlerdir.Şimdi bu halde olmaları yüzünden onlara acımamız mı gerekiyor ? Elbet üzülüyoruz fakat yarın biz aynı durumda olsak acımayacaklarını da unutmayalım.Çünkü zamanında bizde aynı durumdaydık ve hiç birinden hayır görmedik. Zamanında Osmanlı’ya başkaldırıp ihanet eden Filistin, bugün bu ihanetini canıyla ve malıyla ödemekte. Türk'ün , Türk'ten başka dostu yoktur.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filistinliler Osmanlıya rağmen topraklarını sattılar ve bunu yaparken Osmanlıya nasıl karşı geldikleriyle övünmüşlerdir.Şimdi bu halde olmaları yüzünden onlara acımamız mı gerekiyor ? Elbet üzülüyoruz fakat yarın biz aynı durumda olsak acımayacaklarını da unutmayalım.Çünkü zamanında bizde aynı durumdaydık ve hiç birinden hayır görmedik. Zamanında Osmanlı’ya başkaldırıp ihanet eden Filistin, bugün bu ihanetini canıyla ve malıyla ödemekte. Türk'ün , Türk'ten başka dostu yoktur.
Tengri biz menen! Bu arada ben de fikirlerimi söyleyeyim, filistinin ve orta doğudaki diğer arap ülkelerinin çoğunun bayrağına dikkat ediniz. O bayrak arap ayaklanmasını temsil ve teşkil ediyor zaten. Filistine elbet üzülüyoruz da daha dün 2 tane askerimiz şehit oldu lan! Bir tane televizyon çıkıp dedi mi?! Her gün yüzlerce Türkmen katlediliyor! Bir kişi de çıkıp dedi mi? İnsanlık bu kadar mı? Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız önce kendi yakınınızdan başlamalısınız! Herkes kendi kapısının önünün temizlerse kirlilik dene bir şey kalmaz! Filistinin en yakın ülkeler bile yardım etmiyor! Araplardan ne bekliyorsunuz? Zamanında Osmanlı Devleti'ni arkasından vurup ingilizlerler arkadan iş birliği yapan, kıbrıs Türkler tarafından işgal altında diyen bir devlet! Sizin (ve benim) beğenmediğimiz israil ermeni soykırımını red eden 20 devletten bir tanesi! Biraz mantıklı düşünün. Savaş bu öldükten sonra tekrar respawn olmuyorsun! Stratejik düşünmek lazım artık. Zamanında aponun açıklamalarına bakın filistinden kuruluş yıllarında yardım aldıklarını kabul ediyor lan! (Filistinde ölen çocuklara ve masum insanlara üzülüyorum ama önce kendi yakınım sonra başkası kimse kusura bakmasın. Biz daha lanet olası pkk sorunu çözemedik g.doğu elden gidiyor siz daha gelmiş filistin diyorsunuz. Araplar ne iş yapıyor? ).

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz ne yaparsanız yapın dünyada zulümler devam eder 1 kişi öldürülsün 10 kişi ölsün ölenin ailesi için farkeden olmaz filistin dışında onlarca insan zulüm yüzünden ölüyor zaten