Pr1sonsoul
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ben sana youtubedan yazmıştımGüzel yapmışsın
Eğer ciddi anlamda animasyona devam edeceksen başka bir programa geçmeni öneririm
ben sana youtubedan yazmıştımGüzel yapmışsın
Eğer ciddi anlamda animasyona devam edeceksen başka bir programa geçmeni öneririm
Gerçek insan modellemeleri biraz daha zordur fakat ayrıntılı olarak modelleme dersi alman gerekiyorben sana youtubedan yazmıştımunityde oyun yapıyorum ama ok yapmam lazım e onun için de model lazım ama unity ye nasıl geçiricem bulamadım ._.
ühü senin gibi olmak istiyoruuumGerçek insan modellemeleri biraz daha zordur fakat ayrıntılı olarak modelleme dersi alman gerekiyor
Eğer bulabilirsem düzgün bir rehber,atacağım videoları
Ben eski modelcilerdenim parayla satıyordum o dereceben sana youtubedan yazmıştımunityde oyun yapıyorum ama ok yapmam lazım e onun için de model lazım ama unity ye nasıl geçiricem bulamadım ._.
senin yapamadığın bir şey varmı sipirmenBen eski modelcilerdenim parayla satıyordum o derece![]()
Emin ol ben de yeteneksizin veya üşengeçin tekiyimühü senin gibi olmak istiyoruuum![]()
Ne gibi bir program?Güzel yapmışsın
Google'a blender yazdım blender fiyatları çıktıBlender![]()
Blender olabilir,Cinema 4D,Maya.Ne gibi bir program?
Aaaa ciddi misin? Biliyorum tabii ki esprisine söyledim niye küfür ediyosunki?o blender değil amerika blender indir yaz+ blender minecraft resmi yapyıo
amerika küfür farkındamısın?[DOUBLEPOST=1405968440,1405968400][/DOUBLEPOST]amerika: aga demek
aga: abi,kardeş kısacası arkadaş
ağa: aga demek
----------------------------------------------
yapyıo: yapıyor demek
yapıyo: yapıyor demek
yapıyor: bir şey yapıyor. bir işlen meşgul gibi bir sıfat
Dostum söylediğin programlar çok karışık ama cinema 4d yi deneyebilirimBlender olabilir,Cinema 4D,Maya.
Kısacası animasyon tabanlı programlar
Şuanda mine-imator'de bunu yapabiliyorsan,diğer programlara geçtiğin zaman kendini geliştirirsen harika işler çıkarabilirsin![]()
ben olsam amerika küfür değil demek yerine mesajımı düzenlerdim ._.amerika küfür değil
daha önce hiç duymadım hep küfür olarak biliyodumamerika aga olarakda kullanılıyor
Aynendaha önce hiç duymadım hep küfür olarak biliyodum