DarqKnife
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Zorlama yok ama oynamanızı tavsiye ederim.Güzele Benziyorum Fakat Tek Başıma Oynamaya Korkuyorum :'(
Zorlama yok ama oynamanızı tavsiye ederim.Güzele Benziyorum Fakat Tek Başıma Oynamaya Korkuyorum :'(
Begenmenize sevindimYeni mapın fotoğrafı içimi kıpır kıpır etti![]()
Hikayesini benzettim birazPek değil.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes benzetiyor. (: Acemi iken yaptigim ilk mapda da outlast demişlerdi. Ama cahillik midir nedir -outlast'ın ilk zamanlarında- benim outlast'dan hic haberim yoktuHikayesini benzettim biraz
GG WP REPORT TEAM !
Herkes benzetiyor. (: Acemi iken yaptigim ilk mapda da outlast demişlerdi. Ama cahillik midir nedir -outlast'ın ilk zamanlarında- benim outlast'dan hic haberim yoktu
O nasip soru! tabii ki de sorabilirsiniz. Her konuda özellikle maplarda herkese yardimci oluyorum. Ozelden iletişim ile tüm sorularini cevaplayabilirim. (:iyimis bende bi korku haritasi yapmak istiyorum oyle 5 dakikada olacak islerden degil harita temel hatlariyla bitti zorlanirsam sana sorabilirmiyim ?
GG WP REPORT TEAM !
Tamam tesekkur ederim cumartesi baslamayi planliyorum olursa cumartesi gunu ozelden konusalimO nasip soru! tabii ki de sorabilirsiniz. Her konuda özellikle maplarda herkese yardimci oluyorum. Ozelden iletişim ile tüm sorularini cevaplayabilirim. (:
İsterseniz skype ile de ekleyebilirsiniz. Black_fear15Tamam tesekkur ederim cumartesi baslamayi planliyorum olursa cumartesi gunu ozelden konusalim
GG WP REPORT TEAM !
Skype fazla kullanmiyorum yenisini aciyim konusalimİsterseniz skype ile de ekleyebilirsiniz. Black_fear15
Tmm o zaman. Konuyu daha fazla dagıtmayalim.PC ye geçince kabul ederim.Skype fazla kullanmiyorum yenisini aciyim konusalim
GG WP REPORT TEAM !