[Plugin Tanıtımı] DynamicBan Plugini Ban,Mute,Kick - Permleri İle Birlikte Türkçe Anlatım!

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Wow. 2 sayfa cahillik okuma qeyf. Essentials configindeki player-commands i ayarlamayi bilmeyen, en kotusunden group managerdan(en noob permission plugini) oyuncuya essentials.sethome vermeyerek sethome cekememesini saglamayi bilmeyen bir topluluk. Essentials olmayan servera server demem ben. En gerekli plugin

Edit: "En gerekli plugin" ama plugin yazmayı bilmeyenler için. Plugin yazıyorsan Essentialsin sadece kullandığın özelliklerini yazarsın.

Son düzenleme:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wow. 2 sayfa cahillik okuma qeyf. Essentials configindeki player-commands i ayarlamayi bilmeyen, en kotusunden group managerdan(en noob permission plugini) oyuncuya essentials.sethome vermeyerek sethome cekememesini saglamayi bilmeyen bir topluluk. Essentials olmayan servera server demem ben. En gerekli plugin
İşte Sizin Sorunlarınızda bunlar Kardesim.
Bilmiyorsunuz, ve ayrıca bilen birisine kendinizi böyle bilge gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Ben Burda Bildiklerimi Bilmeyenlere Söylüyorum Tekrar Tekrar Yazıyorum, ( Özellikle Sizler Gibi Olanlar İçin! )
Sen ise Gelmiş Yok Essentials Kullanmayana Server Demem Diyorsun :)
Son 5 Yıldır Ben Bile Bu kadar Harika Madde İçmemiştim be :)
Hangi Maddeden İçtin Söyle Bende İçiyim Demekki Kafası Çok Yüksek Seviyeymiş :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
İşte Sizin Sorunlarınızda bunlar Kardesim.
Bilmiyorsunuz, ve ayrıca bilen birisine kendinizi böyle bilge gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Ben Burda Bildiklerimi Bilmeyenlere Söylüyorum Tekrar Tekrar Yazıyorum, ( Özellikle Sizler Gibi Olanlar İçin! )
Sen ise Gelmiş Yok Essentials Kullanmayana Server Demem Diyorsun :)
Son 5 Yıldır Ben Bile Bu kadar Harika Madde İçmemiştim be :)
Hangi Maddeden İçtin Söyle Bende İçiyim Demekki Kafası Çok Yüksek Seviyeymiş :)
Sen geliyorsun buradda daha 1 ay önce başlamışsın eklentilerle ilgilenmeye.3.5 yıldır bu işlerle ilgileniyorum geliyorsun bana %0 bilgi diyorsun. Ne diyeyim ben sana.
Allah'a havale ediyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen geliyorsun buradda daha 1 ay önce başlamışsın eklentilerle ilgilenmeye.3.5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum geliyorsun bana %0 bilgi diyorsun. Ne diyeyim ben sana.
Allah'a havale ediyorum.
Kardeşim istersen 10 yıl ilgilen.
Köpek Kendi Kuyruğunu Dolaşırya Bu Kelime de Sana Çok Hitap Ediyor. ( Hakaret Amaclı Değil. )
Buradan Anlaman Gerek Sey 3 Yıl boyunca Uğraşmışsın veya uğraşıyorsun ama boşa uğraşmışsın ve hayla daha devam etmeye cabalıyorsun.ü Aslında Çaba Göstermen iyi bir şey Sonuça Bu Şekilde Belki Kuyruğundan Kurtulabilirsin.

Son düzenleme:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak süper beyin(siz);
Sen ilk defa bisiklet süreceksin diyelim.
İlk sürüşlerinde düşersin, süremezsin.
Daha sonra alışırsın hızlı sürebilirsin düşmemeye başlarsın.
Beyninin buna yetecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum ama.
Bak Arkadasım 2-3 Gündür Hakaret Ediyorsun bir şey Demiyorum!
Bir Hakaretini Daha Görürsem Fena Olur Yeter Artık!
Sustum Sustum Üzerime Geldin!
Altıma Almasınıda iyi bilirim Kapat Çeneni!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sustun mu? Bunlar ne?
Asıl ben sustum.
@sergun26 Senin Plugin Bilgin Yok Gelmiş Konuşuyorsun. Hangi Hunger Games Sunucu'da Essentials Kullanıldığını Gördün?
Essentials ne? Onu Bilmiyorsun?
Essentials ' ın Amacı , Görevleri ve İşlevlerini Öğrende Konuş!
Essentials Bilgisi %0 Olan Birine Bunları Söylesen Nafile.
Sen Kullan Dostum Sana Sözüm Yok :)
Essentials Kullanman Senin Sadece %0 Bilgi Sahibi Olduğunu Gösterir.[
/quote]

10 Yaşında Demiş ya :)
Yaşım 19 Dostum Skype Ver Konusalım?
( Seninki Yerse? )

Bilmediğin için Kendini Üst Seviyeye Çıkartmaya Çalışıyorsun :)
Bu Nasıl Bir Teoridir Dostum Yeter.
[DOUBLEPOST=1406067086,1406066990][/DOUBLEPOST]
Sen kapa çeneni süper beyin(siz). Ben sustum sustum üzerime geldin.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Öylemi Ben Burada Sana 1 Kez Bile Hakaret etmemişim? Sende Farkındasın! ( Seninki Yerse? Kelimesini Hakaret Olarak Algılıyorsan Eğer.)
Peki Senin Ettiğin Hakaretlere Ne Demeli?
Beyinsiz Beyinsiz Beyinsiz Demelerine Ne Demeli Kardesim Açıkla Lan bunu Yeter Artık Ya!
Burası Bir Forum Ortamı! Burada Bilgiler Paylaşılır Bilgiler Edinilir! Sen Gelmiş Tartışmaya Sebep Olacak Hakaretler Ediyorsun Veya İçerikler Yazıyorsun? Bu Sana Son Sözüm Birdaha Hakaret Et Gerçekten Kötü Olacak! Banlanmak Veya Forumdan Süresiz Olarak Uzaklaştırılmak Umurumda Değil!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hmm Öylemi Ben Burada Sana 1 Kez Bile Hakaret etmemişim? Sende Farkındasın! ( Seninki Yerse? Kelimesini Hakaret Olarak Algılıyorsan Eğer.)
Beyinsiz Beyinsiz Beyinsiz Demelerine Ne Demeli Kardesim Açıkla Lan bunu Yeter Artık Ya!
Beyinsiz demedim. Süper beyin(siz) dedim. Yani tartışmayı kazanırsam (siz) eklenecek.[DOUBLEPOST=1406067225,1406067186][/DOUBLEPOST]Bu arada madem bana inanmıyorsun HG sunucuya Essentials kurulmaz diyorsun
Bkz: SonOyuncu[DOUBLEPOST=1406067287][/DOUBLEPOST]
Burası Bir Forum Ortamı! Burada Bilgiler Paylaşılır Bilgiler Edinilir! Sen Gelmiş Tartışmaya Sebep Olacak Hakaretler Ediyorsun Veya İçerikler Yazıyorsun? Bu Sana Son Sözüm Birdaha Hakaret Et Gerçekten Kötü Olacak! Banlanmak Veya Forumdan Süresiz Olarak Uzaklaştırılmak Umurumda Değil!
Benim de umrumda değil. Benim plugin bilgime laf eden sensin.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan Dememem Gerektiğini biliyorum Forumda Reşit Olmayan Arkadaslarımız veya Kardeslerimiz Var!
Benim Diyeceklerim Foruma Ağır Geleceği İçin Demiyorum!

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Artık Uzatmayın Şu Konuyu @ZekiKos Bi El At Yaw.
Ayrıca Hungergameste Essentials Çok Saçma Gerçekten Permissions Silsenizde Nekadar Saçma..
Bazı Survival Serverler Essentials Kullanmıyor Peki Onlar Ne Yapıcak Serveri Küfürcülermi Bassın.
Artık Buna Bir Son Verin.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu Plugini tam bilmiyorum ama galiba ip ban özelliği gelişmiş modem yerine pcye ban atıyor galiba yani modeme res atsa bile banli kalır

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.