S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Yoo? Essentials'daki de modemi resetleyince gitmiyor? Bilgisayara ban atmak diye bir şey yok?Yaw Adam DynamicBan Direk Bilgisayara Atıyor Yani Essentials'daki Gibi modemi resleyince gitmiyor
Yoo? Essentials'daki de modemi resetleyince gitmiyor? Bilgisayara ban atmak diye bir şey yok?Yaw Adam DynamicBan Direk Bilgisayara Atıyor Yani Essentials'daki Gibi modemi resleyince gitmiyor
İpban Yiyince Ben Hep Modem Resliyorum Gidiyor?Yoo? Essentials'daki de modemi resetleyince gitmiyor? Bilgisayara ban atmak diye bir şey yok?
Bende gitmiyor?İpban Yiyince Ben Hep Modem Resliyorum Gidiyor?
O senin sorununBende gitmiyor?
Bence sende problem var o senin sorunun.O senin sorunun
Kardeş Banamı Öğretiyorsun? Burdaki Herkese Sor Modem Restleyince İp-ban KalkarBence sende problem var o senin sorunun.
Alper sunu dicem sana adam skypesini saklıyomu ? iyi bak profiline girip hakkında kısmından görebilirsin ayrıca kendi sunucusundada iletisim adreslerinde skypesi yazıyoBerkay Skypeni saklamana gerek yok dostum hemen vereyim.
By CrazyKiller07 - Alper YILDIRIM)
Berkay.Acar95
***Lik Böyle bir şey dostum![]()
Küfürleri **** diye gizlemek forum kurallarına aykırıdır!Alper sunu dicem sana adam skypesini saklıyomu ? iyi bak profiline girip hakkında kısmından görebilirsin ayrıca kendi sunucusundada iletisim adreslerinde skypesi yazıyo![]()