Servera girerken internetsiz girsek

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Acımasızca davrandığım için kusura bakma ama bize de söylenen uyarıyı ver geç oluyor :)
Onlara niye vermiyorsun? Şikayet edeyim mi? Hı? Ya bana 500 bin dolar verirsin yada seni şikayet ederim :)[DOUBLEPOST=1406148089,1406148000][/DOUBLEPOST]Şuana kadarki en fazla cevap gelen konum :D[DOUBLEPOST=1406148452][/DOUBLEPOST]
Rapor et canlarına okuyalım.
Hıı çok okuyorsun bana acımıyorsun adamlara gençler sadece resim atmayalım diyorsun. Bana gıcığın mı var?[DOUBLEPOST=1406148526][/DOUBLEPOST]@canyo Ciddiyim. Şikayet edeceğim.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlara niye vermiyorsun? Şikayet edeyim mi? Hı? Ya bana 500 bin dolar verirsin yada seni şikayet ederim :)[DOUBLEPOST=1406148089,1406148000][/DOUBLEPOST]Şuana kadarki en fazla cevap gelen konum :D[DOUBLEPOST=1406148452][/DOUBLEPOST]
Hıı çok okuyorsun bana acımıyorsun adamlara gençler sadece resim atmayalım diyorsun. Bana gıcığın mı var?[DOUBLEPOST=1406148526][/DOUBLEPOST]@canyo Ciddiyim. Şikayet edeceğim.
İçeriğin tamamlanmayıp sunulması ve Spam uyarılarında bulunmuşum. Sana gıcıklığım yok. Daha doğrusu kimseye yok. Her canım isteyene de uyarı vermiyorum. Şikayet etmen hakkındır istediğin gibi edebilirsin tabii.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
İçeriğin tamamlanmayıp sunulması ve Spam uyarılarında bulunmuşum. Sana gıcıklığım yok. Daha doğrusu kimseye yok. Her canım isteyene de uyarı vermiyorum. Şikayet etmen hakkındır istediğin gibi edebilirsin tabii.
Yok yani sadece resim paylaşımı yasak değil mi? Neden uyarı vermedin?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yani sadece resim paylaşımı yasak değil mi? Neden uyarı vermedin?
Uyarımı verdim zaten. Yorum olarak. Eğer denilenden anlamıyorlarsa uyarı puanı verilir. Benimle sorunun ne anlamış değilim. Senin yaptığın bambaşka diğerlerinin yaptığı bambaşka. Sende sadece resim paylaşsaydın sanada yorum ile uyarı verirdim. Daha önce resim paylaştı diye uyarı puanı verdiğim biri varsa söyle bana yanlış yapmışımdır ki ben hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Tartışmaya istersen burada değilde özel konuşmada devam edelim ama ben konuyu kapatma taraftarındayım.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aynen böyle iyi ağabey biz yokmuşuz gibi davranın. Hatta gözlerimizi kapattık arkamızıda döndük.