Suç Dünyası -Faction-Survival- v1 Çok Yakında

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba MinecraftTürk Ailesi,

Bugün sizlere yapmaya başladığım yeni pluginimi tanıtacağım. Plugin adından da anlaşılacağı üzere oyuna suç dünyasını ekliyor. Fakat gerçeklikle asla alakası olmayıp sadece oyun amacıyla yapıyorum. Plugin sadece survival ve faction sunucularda çalışacak. İsteyen sunucu sahipleri bu plugin için ekstra server açabilirler. Gelelim pluginimizde nelerin olacağına ;

• Yeni NPC'ler.
  • Yeni Komutlar.
  • Yeni Özellikler.
  • Yeni İtemler

Oyuna Hırsız,Soyguncu,Polis gibi [Tamamen Oyun Amaçlı Yanlış Anlaşılmasın] yeni npcler eklenecek. Bu npclerden ;

• Hırsız ; oyuncuların evine girerek sandıklardan değerli eşyalarını çalabilecek./Fakat Hiç Kolay Olmayacak :)
  • Soyguncu ; Gündüz veya gece vakti evleri,dükkanları vs.. soyabilecek.
  • Polis ; Gerçek hayattaki polis ne yapıyorsa onu yapacak./Oyuncular polis çağırabilecekler ve polis ihbarlara gidecek.
Yeni Komutlar Eklenecek. Bu komutları spoiler olmasın diye paylaşmayacağım.
Yeni Özellikler Eklenecek. Bunları da spoiler olmasın diye paylaşmayacağım.
Yeni İtemler (levye,tabanca,bıçak) Eklenecek.

Düşüncelerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Eklememi istediğiniz herhangi bir şey olursa yorumlardan bildiriniz :)

ÜYE İSTEKLERİ

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.'si Emeğine teşekkürler . Konuyu beğendim
2.si Ne zamana hazır olur .
3.sü Ben Faction Serverim'e ekliyebilirim güzel olur .
4.sü Bu polisleri çağırmak yerine hırsız'ı felan öldüremiyorlarmı ?
5.Si faction serverlarda pluginlerde çakışma yaşanırmı .

Bu soruların cevabını verirsen çok minnettar kalırım

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.'si Emeğine teşekkürler . Konuyu beğendim
2.si Ne zamana hazır olur .
3.sü Ben Faction Serverim'e ekliyebilirim güzel olur .
4.sü Bu polisleri çağırmak yerine hırsız'ı felan öldüremiyorlarmı ?
5.Si faction serverlarda pluginlerde çakışma yaşanırmı .

Bu soruların cevabını verirsen çok minnettar kalırım
1. Zamanını bilemiyorum. Kod Bilgimi geliştiriyorum sana haber veririm bu konuyu izle :)
2. Sen bilirsin :)
3. Even öldürebilirsin :)
4. Çakışıp çakışmayacağını ben bilemiyorum. Eğer çakışırsa elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım ama çok yüksek kod bilgisi gerekiyor. Çünkü ben bu plugini çok geliştireceğim. 2 Kod Yazıp Bırakmayacağım Anlayacağın :)

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Zamanını bilemiyorum. Kod Bilgimi geliştiriyorum sana haber veririm bu konuyu izle :)
2. Sen bilirsin :)
3. Even öldürebilirsin :)
4. Çakışıp çakışmayacağını ben bilemiyorum. Eğer çakışırsa elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım ama çok yüksek kod bilgisi gerekiyor. Çünkü ben bu plugini çok geliştireceğim. 2 Kod Yazıp Bırakmayacağım Anlayacağın :)
Sabırsızlıkla bekliyorum