Red'in Partisi :D

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görende bir kere attı sanar onu <_< ulan nerdeyse 10 sayfada var ve hepsinde 1-2 tane var lan şimdi bu abilik olmuyor da ne oluyor? + ben geliyorum fakat sizinle muhabbet edemiyorum ve gif atmaya başalrsak bu konuda banlanmayan adamda kalmayacak onu söyleyeyim.
Tamam ya özür dileriz lütfen gel.Gif atmasan da olur :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görende bir kere attı sanar onu <_< ulan nerdeyse 10 sayfada var ve hepsinde 1-2 tane var lan şimdi bu abilik olmuyor da ne oluyor? + ben geliyorum fakat sizinle muhabbet edemiyorum ve gif atmaya başalrsak bu konuda banlanmayan adamda kalmayacak onu söyleyeyim.[DOUBLEPOST=1406156531][/DOUBLEPOST]
Bak bu sözümü bir kere daha diyorum ve yine beğeni toplayacağını umuyorum.
''Bazen doğrular insanlara yanlış geliyor.''
dostum kavga etmeyelim. adam bizim muhabbetten hoslanmıyormus

3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Görende bir kere attı sanar onu <_< ulan nerdeyse 10 sayfada var ve hepsinde 1-2 tane var lan şimdi bu abilik olmuyor da ne oluyor? + ben geliyorum fakat sizinle muhabbet edemiyorum ve gif atmaya başalrsak bu konuda banlanmayan adamda kalmayacak onu söyleyeyim.[DOUBLEPOST=1406156531][/DOUBLEPOST]
Bak bu sözümü bir kere daha diyorum ve yine beğeni toplayacağını umuyorum.
''Bazen doğrular insanlara yanlış geliyor.''

Doğruları daha bir kibar dille söyleyebilirsin kabalıkda insanlara yanlış geliyor hatırlatayım<_<

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğruları daha bir kibar dille söyleyebilirsin kabalıkda insanlara yanlış geliyor hatırlatayım<_<
Sözlerimde bir kabalık yoktur. <_<
Kibar anlatsamda anlamazsınız saten. <_<
Aaa bak bu biraz kabalık oldu. -_-
[DOUBLEPOST=1406156774,1406156726][/DOUBLEPOST]
Yok kavga etmem ve niyetim de yok ama o tür sözler kibir den başka bir şey değil
Bu forumda yaşadığım bazı lanet olası anılarım yüzünden böyle kibirli birisi oldum ben beni bilen bilir. :sinirli:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu ana kadar kibarlık ettiğim bütün ama bütün kişiler beni sattılar ve arkamdan vurdular ve bende bir karar aldım kendime bundan sonra benden iyilik zor bulunur!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sözlerimde bir kabalık yoktur. <_<
Kibar anlatsamda anlamazsınız saten. <_<
Aaa bak bu biraz kabalık oldu. -_-
[DOUBLEPOST=1406156774,1406156726][/DOUBLEPOST]
Bu forumda yaşadığım bazı lanet olası anılarım yüzünden böyle kibirli birisi oldum ben beni bilen bilir. :sinirli:

Geçmişte yaşadıkların yüzünden böyle önüne gelene afedersin ama artistleniyorsan işin zor

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bu kadar kibirli ve sert birisi olduğumu merak ediyormusunuz?