MİNECRAFTIN SONU MU GELİYOR ?

bekir.okudurlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İts JH serverini çoğunuz biliosunuzdur. Kanallarında yayınladıkları son videoda 1.8 trolling te
EULA NIN BİR GURUP SERVERİ (MİNEPLEX JH ) PATLATTIĞINI GÖRÜYORUZ

Jh yorumlarda ciddi olduklarını söylüyor.

Ve bisürü oyuncu :

Serverkerin paraya ihtiyacı var . Lafını kullanıyorsada Mojang oyunun CandyCrush olmasını istemiyor

Bazı oyuncularda memnun çünkü bazı serverların pay to win olmaya başlaması ve vip geldi diye sürekli kick yemekten şikayetçiler.

Peki neler olabilir

1. Çoğu server sözleşmeye uyup sessizce olay atlatılabilir

2.Parasız kalan serverlar birbir kapanabilir bazı oyuncuların söyledikleri :

Mineplex bitecek mcsg bitecek JH kapanacak hypixel silenecek

Multiplayerin kalbi olan bu serverlar kapanacak.multiplayerse mc nin kalbi.

Umarım 1.si olur diyorum

Ve hala düşünüyorum.

ItsJerryandHarry:

Mojangın creeper mp, jh ve hypixelin ise biz oldu sahne ; troll değildi.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın değil ancak multiplayerinin sonu geldi. Ayrıca söyleyeyim bunu Minecraft Realms için yapıyor mojang. Sunucuları da bizden alsınlar diye...

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke diğer konuya ileti olarak atsaydın.. Konu açacak kadar dikkat çeken pek bir şey yok..

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tek çözüm: Premium.
Ben premiumum.İnşallah premiumlar için kapanmaz :/[DOUBLEPOST=1406189612,1406189469][/DOUBLEPOST]Beyler böyle ünlü sunucular biterse biz bir olalım.Açalım tekrar.(yani mcsg ye benzeyen hg fln)
Hem birde minecraft çapında türkiyeyi sponsor oluruz.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
EULA'lar güncelleneli çok olduysa söyleyeyim, adamlar artık aylık premium alıyorlar. 120 dolar falandı Mineplex'te şimdi 10 dolara aylık Hero lakabı alıyormuşsun.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben premiumum.İnşallah premiumlar için kapanmaz :/[DOUBLEPOST=1406189612,1406189469][/DOUBLEPOST]Beyler böyle ünlü sunucular biterse biz bir olalım.Açalım tekrar.(yani mcsg ye benzeyen hg fln)
Hem birde minecraft çapında türkiyeyi sponsor oluruz.
O iş hikaye.. İnanma bu tarz şeylere.. Burada kim sunucu açarsa açsın crackli + lapisli açar emin ol..

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mmorpg açayırum.Korma sen :D
Bu arada para olsa açardım.
Ben bi ara acemitken açmıştım 3 hg vardı.
Sadece hg ve orman vardı.
Nerden nereye geldık :D
Türkler genelde aç gözlü, para peşinde çok koşan insanlar.. Yani oyunu ticaret aracı olarak görüyorlar.. Benim imkanım var istesem 1000 kişilik bile sunucu açarım vip olmadan ama vaktim yok.. Lise sonum ders çalışıyoruz sürekli belki premium sunucu açabilirim üniversiteye girince..
Açarsam da sunucu İngilizce olur.. Çünkü Türkiye'deki premium sayısı oldukça az..