Serverimde reset attıkca team plugin sorunu

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım Onun İçin serverinin 7/24 Olması Lazım Çünkü ben Bazı Minigamesler Eklemiştim Tabela ile giriş olan Her server yenilenince Bozuluyordu.. Bence Skywars kur serverinin Hiçbir problemi kalmaz Hatta Ben İlgili Video Bile Çekeceğim...

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey Söyliyeceğim Teamları Kurup ne yapacağını Öğrenebilirsem belki Onlarla İlgili Bir Plugin biliyorumdur. ?

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani kısaca faction kurma gibi ama survival sunucu oldugu için team kullanmalıyım buda sıfırlanıyor klanlar gidiyor resette

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E Team İçin ScoreBoards Plugini Kur Config.yml Dosyasından Düzenlemeleri Yap Düzelecektir Kardeşim.. Sonuç Bu Konu Kilit Çözüldü..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sanırım Onun İçin serverinin 7/24 Olması Lazım Çünkü ben Bazı Minigamesler Eklemiştim Tabela ile giriş olan Her server yenilenince Bozuluyordu.. Bence Skywars kur serverinin Hiçbir problemi kalmaz Hatta Ben İlgili Video Bile Çekeceğim...
Yoo, yok öyle bir şey. Benim 7/24 değil bende neden silinmiyor?

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Kardeşim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Lİnkten İndir serverini Bir Kere Başlat Daha Sonra Config.yml Dosyasının içinden Düzenle Daha Çok Bu Plugin Öldürme Ölme Ve Parası Kaç Olduğu İçin Yapılır Çok Hoş Bir PLUGİNİDİR.. İyi sahurlar

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bn team plugininden bahsediyorum yalnız?[DOUBLEPOST=1406147647,1405722044][/DOUBLEPOST]yokmu kesin net cevabı olan?