WindArmy > Açlık Oyunları Plugin Paketi V2 GÜNCELLEME [1.7.2 , Full Türkçe Kitler!]

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ Linkler Guncellendi.
+ DosyaTC Eklendi.
+ VirusTotal Eklendi.

+++ Güncel

Son düzenleme:

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel[DOUBLEPOST=1405951062,1405949107][/DOUBLEPOST]@WindArmy Bunda çalıştı izleyici sistemi saol beeee :)[DOUBLEPOST=1405951570][/DOUBLEPOST]@WindArmy Ama ölümsüzlük kapanınca durmadan ölümsüzlük kapandı mesajı geliyor nasıl düzelticez ?

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel[DOUBLEPOST=1405951062,1405949107][/DOUBLEPOST]@WindArmy Bunda çalıştı izleyici sistemi saol beeee :)[DOUBLEPOST=1405951570][/DOUBLEPOST]@WindArmy Ama ölümsüzlük kapanınca durmadan ölümsüzlük kapandı mesajı geliyor nasıl düzelticez ?
Son Dediğin Şeyin Çıkmaması İçin En Az 2 Kişi Olması Gerek. Oyun'un Başlaması İle Alakalı bir şey o :)

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 kişi ile oynuyorum. Bir de ölümsüzlük kapanınca vurulmuyor ? 1Dakika sonra resim ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1405953120,1405952423][/DOUBLEPOST]Buyur kardeş video
[DOUBLEPOST=1405954225][/DOUBLEPOST]@WindArmy Sorunu çözdüm. Çözemeyenler için söylüyorum craftbukkit in 1.7.2 versiyonun R0.1 versiyonunu indirin.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkiliysen %100 vururlar ve gene yetkiliysen izleyicileri görürsün yetkili değilsen %100 hatasız.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım K.B tek açık sendın hep hunger games mı kalıyo yok sa tabela ıle möı gırıs yapılıyo ??
Tabela ile Giriş Yapma Ayarlanabiliyor Ama Ben Bilmiyorum Soru'na Yardımcı Olamadığım İçin Gerçekten Üzünügünüm :(
Sanırsam CommandSgin Plugini İle Yapılıyordu. Ama Dediğim gibi Hiçbir Fikrim Yok :(

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
RemoteToolKit Olmadan Sunucu Kendini Otomatik Olarak Kapatamaz ve Tekrar Açamaz.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam o sorunu halletim fakat simdide vip vs veremiyorum onu nasıl yapabiliriz manuadd nick vip yok heralde
PermissionsEx Plugini Kullanıyoruz! /manuadd komutu Tabikide Çalışmaz.
PermissionsEx Plugin'inin Komutlarını Falan Öğrenmek İçin Konunun Başında Detaylı Bilgiler Bölümü Var Oraya Tıkla İyice Oku!
permissonex çünkü
Aynen Öyle
yaklasık 5 ay uzakkaldım cok şey degismis
Herhangi bir şey Değişmedi Sadece GroupManager Plugini Yerine Daha Az Kullanışlı Fakat Kafa Yormayıcı Olan PermissionsEx Plugini Kullanıldı Bu Kadar :)
wowowow kardeşim nerelerdesin yeni skypem : mytaner ekle konusak :D
Eklisin Zaten Kardeşim Ekledinya demin :DD