@Glyphl Ses gelmiyoooooooooooo ?Türkiyenin en iyi mimarlarını yeni öğrendim teşekkürler![]()
Ya sizin gibiler yüzünden bu forumda boyuna saçma sapan sebepten kavga çıkıyor ...@Glyphl Ses gelmiyoooooooooooo ?
Gelirse iyi olmaz ama söyleyeyim. Fena çarpıyor da@Glyphl Ses gelmiyoooooooooooo ?
Biz;@Glyphl Ses gelmiyoooooooooooo ?
Ronin'e diss agdhfjg çok güzel olmuş ^^
Elinize sağlık ama kumtaşları yerine stone bilekullansanız olurdu belki hub diye boşverdiniz bilmiyorum ama güzel
Hak yiyen ban yer falanİşin doğrusu çok güzel olmuş ama şey tuhaf biraz kule altlarına gereken özeni göstermemişsiniz düz duruyor bir de yakından bazı ayrıntılar saçmalanmış sanki
Ama yapı bir bütündür ve bu yapı bütün olarak çok güzel duruyor tebrik ederim
))
Güzel olmuş, yiğidi öldür hakkını yeme![]()
Siz;
Biz;
Burda biz varız bireysel değil grup yapılarımıza uzuuuun uzun bak iç çek.PMC'de bile 3 gün 1. sırada yeraldı.Sizi bizimi var farkettiysen ben fıratların gurubunda bile olmayan bu işlerden bagımsız kendi swini yöneten bir vatandaşım. Sizi bizi yok burda sizin bu adamları çekemeyip bunlara karşı yaptıgı yorum ve halkın kendine göre yorumları var
ve Ben bir halk gözüyle sizin yaptığınız internetten öğrenme mediavel tasarımlarım çok daha ötesinde diyorum Ben bu swi fıratlara yaptırmadan önce ekibinizde bulunan @WhoIsLance_ yaptırmıştım yaptıgı şeyin fotosunu buraya koyayım kim iyi millet karar versin
Buyrun WhoisLancenin 1 hafta boyunca uğraşıp bana yaptığı yapı
![]()
Bak güzel kardeşim, seni adam yerine koyup konuşacağım. Birincisi burada halkın karar vereceği bir durum yok, senin terbiyesizliklerin ile RBTdeki arkadaşların hatanı görme amaçları var. Ikincisi o "sw" değil "sunucu". Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 13-14 sularıdır. Buraya gelip resim artistliği yapacaksan hiç yapma. RBT zaten kanıtlamış kendini yeterince gerek yapıtlarıyla, gerek resim ve vidolarıyla. Teşekkürler.Sizi bizimi var farkettiysen ben fıratların gurubunda bile olmayan bu işlerden bagımsız kendi swini yöneten bir vatandaşım. Sizi bizi yok burda sizin bu adamları çekemeyip bunlara karşı yaptıgı yorum ve halkın kendine göre yorumları var
ve Ben bir halk gözüyle sizin yaptığınız internetten öğrenme mediavel tasarımlarım çok daha ötesinde diyorum Ben bu swi fıratlara yaptırmadan önce ekibinizde bulunan @WhoIsLance_ yaptırmıştım yaptıgı şeyin fotosunu buraya koyayım kim iyi millet karar versin
Buyrun WhoisLancenin 1 hafta boyunca uğraşıp bana yaptığı yapı
![]()
Gerçekte nasıl olduğumuzu ifşa ettin alamutu babili yapanlar ütopyandan gelen klonlarımızdı grubumun böyle kavgalarda haklı olup olmadığı konusunda düşünürüm ve böyle kavgalara bireysel olarak dahil olmamaya gayret gösteriyorum ama çok uzadı ve sessiz kalamadım sende daha fazla konuşmada konu arşive gitmesinBen size laf atmak istemezdim fakat benim sunucu konuma girip Türkiyenin en iyi mimarlarını yeni öğrendim teşekkürler
gibi tartışma yaratan mesajlar yazan benmiydim yoksa sizmiydiniz ? Unutmayın kavga tek taraflı olmaz Sizin gylphl denen adamınız gelipte benim sunucumda bu tarz yorumlar atmasaydı bende sizin gerçekte nasıl olduğunuzu ifşa etmezdim. Neyse konuyu fazla uzatmayıp sizin gönlünüze göre konuşayım Siz minecraftturkde değil siz ronin ekibi minecraft tüm dünya genelinde 1 numara yapıları olan mükemmel insanlarsınız. Nasılki Plugin paketi denince aaaaa TheLegend abi mükkemelldir üstüne yoktur o kraldır 1 2 Ecilipsle pluginleri açıp thelegend plugin paketi yüklenti diye yazıp kendini minecraftturkdeki ergen tayfasına javada üstüne yoktur diye inandırmışsa Sizde aaa Ronin superdir mükkemmeldir diye ergen tayfasını toplayıp egolarınızı tatmin etmeye devam edin Birdaha bu konuya uğramamak üzere çıkıyor sizi tatmin etmeye çalışan egolarınız ve kıskançlıklarınızla yanlız bırakıyorum.
Kavga bu sözden başladı olarak düşünüyorum ....@Glyphl Ses gelmiyoooooooooooo ?
https://forum.gamer.com.tr/konu/fac...unucusu-full-pvp-kolay-sunucu-beta-v1.212754/Kavga bu sözden başladı olarak düşünüyorum ....
Ronin en iyisi değil. Ki şuanlık olamazda. Çünkü sadece Türkiyedeler.Ben size laf atmak istemezdim fakat benim sunucu konuma girip Türkiyenin en iyi mimarlarını yeni öğrendim teşekkürler
gibi tartışma yaratan mesajlar yazan benmiydim yoksa sizmiydiniz ? Unutmayın kavga tek taraflı olmaz Sizin gylphl denen adamınız gelipte benim sunucumda bu tarz yorumlar atmasaydı bende sizin gerçekte nasıl olduğunuzu ifşa etmezdim. Neyse konuyu fazla uzatmayıp sizin gönlünüze göre konuşayım Siz minecraftturkde değil siz ronin ekibi minecraft tüm dünya genelinde 1 numara yapıları olan mükemmel insanlarsınız. Nasılki Plugin paketi denince aaaaa TheLegend abi mükkemelldir üstüne yoktur o kraldır 1 2 Ecilipsle pluginleri açıp thelegend plugin paketi yüklenti diye yazıp kendini minecraftturkdeki ergen tayfasına javada üstüne yoktur diye inandırmışsa Sizde aaa Ronin superdir mükkemmeldir diye ergen tayfasını toplayıp egolarınızı tatmin etmeye devam edin Birdaha bu konuya uğramamak üzere çıkıyor sizi tatmin etmeye çalışan egolarınız ve kıskançlıklarınızla yanlız bırakıyorum.