MİNECRAFTIN SONU MU GELİYOR ?

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
la multiplayer mı kapanacak bi gidin işinize, bu sadece sunucuda satış yapanlarla ilgili bir düzenleme diye biliyorum ben siz de taa nerelere çektiniz ha
Arkadaş haklı. VIP vs. kapandı diye kendi bacaklarına sıkmadı adamlar. İllahaki düzenleme yapacaklar. Evet o sunucular adamların umrunda değil fakat o sunucuların kapanmasına sebep olacak bir şey yapıldığı anda Minecraft hayranlarını kaybedeceklerini biliyorlar. Her zaman ki gibi düzenleyeceklerdir. Sunucu sahiplerine para yolu açacaklardır. Hem VIP olayının kapanması tarafına üzülmeyin. O parayı kazanamayıp sunucuyu kapatacaklarının duyurusunda üzülün. Şu zamana kadar Mojang'ın herkesin tepkisini çekebilecek bir değişiklik yaptığına şahit olmadım, olmayacağımda. Aksine verdikleri kararlar her bir adım öne götürdüler onları. Biraz sebep-sonuç olayını derince düşünseniz, dava açıcam vs. saçmalıklarından bahsetmezdiniz.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bitmez biraz zekan varsa adam orda 1.7.10 ve 1.8 için dedi bizde 1.7.2-1.7.4-1.7.9 da hala vip satılabilir afsghjgjgj

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch'u geri istiyoruz! Jeb geldi saçma sapan şeyler ekledi gözünden lazer çıkan balıklar ekrana birden çıkan boss ve en kötüsü REALMS!

Jeb kusura bakmasın ama kimse 20 kişilik hiçbir plugin, mod yüklenmeyen private sunucuya o parayı vermez.
Şu an mobilim.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Abi ben para karşılığında oyunda kendini geliştirme olayının kalkmasını sevindim. Ama bizim için hava hoş. Emin olun sunucu sahipleri için üzüntü içerisindeyim. Empatinin atasını yaşıyorum şu an beyler. Anca gerçek hayatta kazandıkları para onların aylıklarına yetebilir...

ultima lord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta bana kalırsa multiplayer kapanmaz.
Eğer kapanırsa minecraftı herkes bırakmaya başlar.

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Serverde Paralı SaTış Kalkarsa Türkiyede Server'de Kalmaz Bu Durum SonOyuncu'yu EtkileRmi Bilmiyorum Satış Olmassa Amacta Olmaz Diye Düşünüyorum. :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bunların Hepsi realms oyunları... Herkes kendilerinden alsın diye yapıyorlar bence. Ama bu tür serverler kapanırsa(ki yeni EULA ile kapanacak gibi gözüküyor) mojang büyük bir eposta, protesto(nasılsa artık :D) yağmuruna, *bneliğine kuralları çiğneyen kullanıcı topluluğu, parasını geri isteyen premium kullanıcılar, realmsi almamaya direnen onlarca oyuncuya nasıl direnecek bilmiyoruz...

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancı forumları, Twitter'ı falan takip edin.. şu an tek burada kapanma şeyini tartışıyoruz.. :D

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Minecraftta bana kalırsa multiplayer kapanmaz.
Eğer kapanırsa minecraftı herkes bırakmaya başlar.
Sunucuların direk kapatılması konusu değil. Yapılan düzenlemeler sonucu yaşanacak muhtemel bir olaydan söz ediyoruz. Adamlar mal mı ki Multiplayer'ı kapasın?[DOUBLEPOST=1406400960,1406400866][/DOUBLEPOST]
Bunların Hepsi realms oyunları... Herkes kendilerinden alsın diye yapıyorlar bence. Ama bu tür serverler kapanırsa(ki yeni EULA ile kapanacak gibi gözüküyor) mojang büyük bir eposta, protesto(nasılsa artık :D) yağmuruna, *bneliğine kuralları çiğneyen kullanıcı topluluğu, parasını geri isteyen premium kullanıcılar, realmsi almamaya direnen onlarca oyuncuya nasıl direnecek bilmiyoruz...
Şimdi Realms şöyle bir düşünce, böyle bütün dünyanın 4 bir yanında hizmet verecek bir sunucu sistemi değil. Herhalde max 32-16 kişi falan girebiliyor. Yani anlayacağın bu tür sunucular arkadaşlarınla survival, mini-game, creative oynamak için birebir. Hunger Games, Skywars vs. şeylerde yok.[DOUBLEPOST=1406401100][/DOUBLEPOST]
Serverde Paralı SaTış Kalkarsa Türkiyede Server'de Kalmaz Bu Durum SonOyuncu'yu EtkileRmi Bilmiyorum Satış Olmassa Amacta Olmaz Diye Düşünüyorum. :)
Paragöz olan hepsi gidecektir bence. Minecraft'ı hizmet etme amaçlı değil para kazanma makinesi olarak kullananlar direk batacaktır. (Hizmet etme amaçlı derken sunucu aylıklarını yettiği kadar ödeyen anlamında)

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuların direk kapatılması konusu değil. Yapılan düzenlemeler sonucu yaşanacak muhtemel bir olaydan söz ediyoruz. Adamlar mal mı ki Multiplayer'ı kapasın?[DOUBLEPOST=1406400960,1406400866][/DOUBLEPOST]
Şimdi Realms şöyle bir düşünce, böyle bütün dünyanın 4 bir yanında hizmet verecek bir sunucu sistemi değil. Herhalde max 32-16 kişi falan girebiliyor. Yani anlayacağın bu tür sunucular arkadaşlarınla survival, mini-game, creative oynamak için birebir. Hunger Games, Skywars vs. şeylerde yok.[DOUBLEPOST=1406401100][/DOUBLEPOST]
Paragöz olan hepsi gidecektir bence. Minecraft'ı hizmet etme amaçlı değil para kazanma makinesi olarak kullananlar direk batacaktır. (Hizmet etme amaçlı derken sunucu aylıklarını yettiği kadar ödeyen anlamında)
Paragöz Olanlar Yazdığın Cok Yanlıs bir şey Sen Her Ay 200 Tl Ver Ama 0 Tl kazan Karmı Bu Bu Parayı Cocukların İçin Yada Evin İçin Harcasan Daha İyi Olmazmı Kimse Kar Etmeden bir şey Yapmaz Bunu Bilmen Gerek

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Paragöz Olanlar Yazdığın Cok Yanlıs bir şey Sen Her Ay 200 Tl Ver Ama 0 Tl kazan Karmı Bu Bu Parayı Cocukların İçin Yada Evin İçin Harcasan Daha İyi Olmazmı Kimse Kar Etmeden bir şey Yapmaz Bunu Bilmen Gerek
Hayatını sunucu hizmetleri için adamışsa mesleki olarak görmüşse o adama zaten paragöz demem haksızlık olur, doğru. Ben çünkü o tür işleri gerçek hayatla karşılaştırınca yan iş olarak görürüm. Bundan daha iyi olabilecek mesleklerde mevcut.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onlar benim premium almamı çok beklerler.Premium alacağıma ölürüm.Ayrıca Sponsor denilen bir şey var.Sponsorlardan para alması gerekiyor TR Serverlarının.ItsHarry,Mcsg vs Hepsinin canı cehenneme.Nasıl olsa online moddalar

her şey PARA DEĞİL ! ANTİ PREMİUM ! ANTİ PREMİUM SERVERS!

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence premium ların fiaytlarını düşük tutsalar mc kapanma riski düşer en azından bide haketen mc kapanırsa dünya mojanga savaş açar :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Mümkünse Anlaşma vs Olay Mahalinin Orjinalinin Linkini Verebilirmisin Rica Etsem :D