Gel İçeri Gel :P (Resim paylaşmak gibi bir şey)

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanın düşüncelerini okumak mı daha önemli gözümden akan kırmızı yapışkan ne olduğu belli olmayan bir sıvının akması mı ?
Gözünden kan akmasın dan daha önemli oluyor insanların düşüncelerini okumak. Bel ki çocuk olduğunuz için pek anlamıyorsunuz fakat karşınız da ki insanların düşüncelerini okuya bilmek içi milyar dolarlar verecek insanlar vardır ve bu dün ya da sahip olunmak istenen yeteneklerdendir mesela kimi insan Görünmez olmak ister ve kimisi de karşısın da ki insanın ne düşündüğünü duymak ister yani okumak.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözünden kan akmasın dan daha önemli oluyor insanların düşüncelerini okumak. Bel ki çocuk olduğunuz için pek anlamıyorsunuz fakat karşınız da ki insanların düşüncelerini okuya bilmek içi milyar dolarlar verecek insanlar vardır ve bu dün ya da sahip olunmak istenen yeteneklerdendir mesela kimi insan Görünmez olmak ister ve kimisi de karşısın da ki insanın ne düşündüğünü duymak ister yani okumak.
Onun Sebebi İmajemid o Ben Chakra İğnesiyle Yapıyorum :D

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz çocuğuz ? Tamam kafan iyiymiş seninde.Ayrıca "dün ya da" yazmışsın.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba düşünüyorum da zihin kontrol yeteneğim genel olarak bütün canlılar da işe yarıyor mu yoksa sadece böcekler de mi yarıyor? Sanırsam böcekler türlerine göre daha zayıf varlıklar olduğu için onların zihinlerini daha kolay kontrol edebiliyorum ve böylece ilerleyerek hayvanlardan başlarım ve ilerlerim ve daha da ilerleyince insanların zihinlerini de kontrol ede bilirim belki. :ha:

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba düşünüyorum da zihin kontrol yeteneğim genel olarak bütün canlılar da işe yarıyor mu yoksa sadece böcekler de mi yarıyor? Sanırsam böcekler türlerine göre daha zayıf varlıklar olduğu için onların zihinlerini daha kolay kontrol edebiliyorum ve böylece ilerleyerek hayvanlardan başlarım ve ilerlerim ve daha da ilerleyince insanların zihinlerini de kontrol ede bilirim belki. :ha:
Böcekleri dans ettir ve videoya çek ._.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz çocuğuz ? Tamam kafan iyiymiş seninde.Ayrıca "dün ya da" yazmışsın.
Eski alışkanlıklar kolay kolay yok edilemiyor bunu bilmen gerekir di eskiden ben öyle kelimeleri ayrı ayrı yazardım sonra bunu yenmeye çalıştım ve galiba halan daha yenememişim.[DOUBLEPOST=1406539766,1406539727][/DOUBLEPOST]
Böcekleri dans ettir ve videoya çek ._.
Çok klas :( daha çok nesnelere yapışmaları yada konmasını sağlamak daha iyi o kadar ilerleyemedim.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Ünlem Koymaya Her Kelimeye Büyük Başlamaya Bayılıyorum :D + @Laizen Knk Öyle Bi Gücün Olursa Code Geas Gibi Olursun :D Oyle bi Gücün Olursa Benim İçin Çalışmanı İSterim

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski alışkanlıklar kolay kolay yok edilemiyor bunu bilmen gerekir di eskiden ben öyle kelimeleri ayrı ayrı yazardım sonra bunu yenmeye çalıştım ve galiba halan daha yenememişim.[DOUBLEPOST=1406539766,1406539727][/DOUBLEPOST]
Çok klas :( daha çok nesnelere yapışmaları yada konmasını sağlamak daha iyi o kadar ilerleyemedim.
Ama çok zevkli olur :D

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Ünlem Koymaya Her Kelimeye Büyük Başlamaya Bayılıyorum :D + @Laizen Knk Öyle Bi Gücün Olursa Code Geas Gibi Olursun :D Oyle bi Gücün Olursa Benim İçin Çalışmanı İSterim
Nedendir bilmem ama bazen içimden şöyle bir düşünce çıkıyor '' Eğer bana çok muazzam bir güç bahşedilseydi ilk işim birazcık eğlenmek sonrada bütün dünyada ki insanalrı yok etmek olurdu.'' umarım anlamışsındır beni ve içim de yatan şeytanı. Yani kısaca ben itaat etmem sen bana ya itaat edersin yada ölürsün karşım da hiçbir değerin yok! Evet içim de ki şeytanın düşünme tarzı budur anlamışsınızdır şimdi beni.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailenin Tehlikeye Girmemesi İçin Bazı Önlemleri Alıcam Para Konusunu Anlaşırız $10 Bin Dolar Nasıl Gorev Bası !
Lupan Ailesi Üyesi Olmak Senin İçin En İyisi Demek Oluyor Bu
Lupan Ailesi Kendi Akrabalarından Birini Öldürerek Vücut Kontrolunu %100 Ele Alan Kişilerden Oluşuyor Bu Takımamı Kafa Yarıştrıcaksın !

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Laizen Bu Şaka Deyil Şaka Anlarsan Sorun Olucaktır Evet Görevin Suiksatci Gibi Yapıcam Fakat Daha DEğişik
Bunları Burda Neden Yazıyosunuz Derseniz 2 Yıl Sonra Harekete Gecicez O Yüzden Sorun Yok Konu Silinmiş Olucaktır