Medieval House (- Agane)

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü olmuş..

GT-P3105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı Olmamış. Fakat Başka Çalışmalarında Bu Hataları Düzelteceğini Umuyorum. Hataları yazmıyorum. Kendin bulursan daha da yararlı olur. Iyi Günler. . .

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı Olmamış. Fakat Başka Çalışmalarında Bu Hataları Düzelteceğini Umuyorum. Hataları yazmıyorum. Kendin bulursan daha da yararlı olur. Iyi Günler. . .
Muhalefet etmek istemiyorum fakat demek ki bulamamış ki bu haliyle foruma koymuş foruma koymaktaki amaç da zaten tavsiye almak. Siz şuna bulamadım desenize :)
Buna Ne Söyliyim ki :D
İşte eğer bulamadıysanız hatalarını neresi kötü :D

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhalefet etmek istemiyorum fakat demek ki bulamamış ki bu haliyle foruma koymuş foruma koymaktaki amaç da zaten tavsiye almak. Siz şuna bulamadım desenize :)

Bak Kardeşim. Eğer foruma koyupta tavsiye alıcaksa iyi ve kötü eleştirilere açık olmalı. Biz onu azarlamıyoruz.Sadece ona öneri veriyoruz.Birdaha hata yapmaması için. Fakat sen konuyu yanlış telaffuz ediyorsun.Ayrıca kendi hata bulamamış olabilir.Fakat bizim de görüşlerimize sunduysa yazdıklarımıza karşı saygılı olmak zorunda . . .

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Kardeşim. Eğer foruma koyupta tavsiye alıcaksa iyi ve kötü eleştirilere açık olmalı. Biz onu azarlamıyoruz.Sadece ona öneri veriyoruz.Birdaha hata yapmaması için. Fakat sen konuyu yanlış telaffuz ediyorsun.Ayrıca kendi hata bulamamış olabilir.Fakat bizim de görüşlerimize sunduysa yazdıklarımıza karşı saygılı olmak zorunda . . .
Dostum adama hatalarını söylememişsin ki sen. Olduğu yerde aynı tarz şeyler yapmaya devam edecektir. Asıl sen anlamamışsın.

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aşırı Derece hata Bulduğumdan Dolayı Umutsuz Vaka Olduğunu Söyledim Yapmasın Bence Artık :p

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum adama hatalarını söylememişsin ki sen. Olduğu yerde aynı tarz şeyler yapmaya devam edecektir. Asıl sen anlamamışsın.
Benim yorumumu iyi okumadan cevap verme ! Insanın sinirini bozuyorsunuz. Kardeşim ben orda yazmışımki : '' Hataları yazmıyorum. Kendin bulursan daha da yararlı olur'' . Bir şey hakkında bilginiz olmadan milleti savunmayın lütfen.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yorumumu iyi okumadan cevap verme ! Insanın sinirini bozuyorsunuz. Kardeşim ben orda yazmışımki : '' Hataları yazmıyorum. Kendin bulursan daha da yararlı olur'' . Bir şey hakkında bilginiz olmadan milleti savunmayın lütfen.
Hataları yazmıyorum. Kendin bulursan daha da yararlı olur. Bak arkadaşım ben de diyorum ki hataları bulamamış ki foruma koymuş siz gördüğünüz hataları yazın diye. Adamı deli etmeyin. Bir de ünlem koyuyor artiste bak

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyı kalıba sokacaksanız illa ki size bir kalıp çıkarırım hiç kimse o kalıba uygun bina yapamaz minecraft üstünde. Orta çağa uygun yapıları minecraft üstünde ölçülerle yapmak imkansız. Orta çağın hangi bölümünü örnek aldığınıza bağlı olarak değişir bu yapılar.

O yüzden yapılarınızı kalıpsal değil özgün yapmaya çalışın. Bence sizin yapınız oldukça hoş olmuş. Ben fazla süslü sevmem,o kısmı ayrı fakat genel olarak bence oldukça hoş bir yapı yapmışsınız.
Yermek ile eleştirmek arasında fark vardır,yapıyı tarafsız bir biçimde eleştirmelisiniz. Eleştirmenlik dünyanın en nankör mesleğidir derler. Herkes yapamaz.