Red_'e sor.Banlanmamış miydi la bu
Mavi Animasyon Tapatalk.
Peki sen de her konuya beğenmedim,çok kötü yazıyorsunBen yapabilirim fakat paralı.
Lan sende bütün konula "süper,harika,mükemmel" yazıyorsun yeter be bıktım senle karşılaşmaktan adamlar çok kötü yapıyor.
Çünkü gerçekten kötüler !Peki sen de her konuya beğenmedim,çok kötü yazıyorsun
Adamların kendi fikri,istediği şekilde yazabilir.
Sana göre kötüler,yorum yapana göre iyi.Çünkü gerçekten kötüler !
Ağzımı bozdurtma !Sana göre kötüler,yorum yapana göre iyi.
Adamın özgürlüğü bu,istediği şekilde yorum yapabilir
Bozmayı dene bakalımAğzımı bozdurtma !
Ban yemekten korkuyorum.O değilde seni arkadaşım sanmıştım sen ise geldin sırtımdan bıçakladın ve skype'tan sildin sonra da benim yaptığım çalışmaları çaldın.Nasıl bir emek hırsızısın sen ?Bozmayı dene bakalım
Üstüne bir de iftira atıyorsun,daha benim gerçek adımı bilmezken veya ben senin gerçek adını bilmezken nasıl böyle saçma laflar söylüyorsun,anlamadım.Ban yemekten korkuyorum.O değilde seni arkadaşım sanmıştım sen ise geldin sırtımdan bıçakladın ve skype'tan sildin sonra da benim yaptığım çalışmaları çaldın.Nasıl bir emek hırsızısın sen ?
Skype'tan konuşuyorduk Deniz İzci !Üstüne bir de iftira atıyorsun,daha benim gerçek adımı bilmezken veya ben senin gerçek adını bilmezken nasıl böyle saçma laflar söylüyorsun,anlamadım.
2 Mart'ta kaydolmuşsun,benim yayınladığım resimler daha önce.Üye olmamışken nasıl senin resimlerini çalıp da buraya koyabilirim.Buradaki emek hırsızı sensin veya karaktersiz olan
Daha seni tanımıyorum bile,konuştuğumuza dair kanıt bile yok.Bu işleri bırak ve gidip biraz kendi emeğin ile güzel şeyler üretSkype'tan konuşuyorduk Deniz İzci !
Adını nereden biliyorum peki ?Daha seni tanımıyorum bile,konuştuğumuza dair kanıt bile yok.Bu işleri bırak ve gidip biraz kendi emeğin ile güzel şeyler üret
Ben senin adını bilmiyorum?Adını nereden biliyorum peki ?
Ayrıca emeğinle üret demişsin de Mine-Imator çok zor.Ben senin adını bilmiyorum?