DaxterMorgan
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim yaptığım resimler Cinema 4D ile üretiliyor,Mine-Imator ile alakası yokAyrıca emeğinle üret demişsin de Mine-Imator çok zor.
Benim yaptığım resimler Cinema 4D ile üretiliyor,Mine-Imator ile alakası yokAyrıca emeğinle üret demişsin de Mine-Imator çok zor.
Özür dilerim ._.Benim yaptığım resimler Cinema 4D ile üretiliyor,Mine-Imator ile alakası yok
Bak şöyle diyeyim,yaptığın çok amaçsızca bir şey.Foruma girip önüne gelene iftira atıyorsun.Dediğim gibi bunu yapmayı bırak ve kendi emeğinle bir şeyler üret.Özür dilerim ._.
Ama canım sıkılınca çok zevkli oluyor psikopatım ben insanlarla boş yere uğraşınca zevk alıyorumBak şöyle diyeyim,yaptığın çok amaçsızca bir şey.Foruma girip önüne gelene iftira atıyorsun.Dediğim gibi bunu yapmayı bırak ve kendi emeğinle bir şeyler üret.
Şuanda kendini rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsun
Psikopatlık güzel bir şey evetAma canım sıkılınca çok zevkli oluyor psikopatım ben insanlarla boş yere uğraşınca zevk alıyorum![]()
1.bölümünü izledim sevmedimPsikopatlık güzel bir şey evetAma başkalarını rahatsız ederek öfkeni atamazsın.
En iyisi Dexter izle