- En iyi cevaplar
- 0
Anlattım başka çözümü yok...
tamam dediğinizi yapacağımAnlattım başka çözümü yok...
Bilgisizlik başına vurmuş her şey skript değildir. PeX ya da Group Manager kullanarak engelleyebilirsin. Altta bir arkadaş anlatmış. Bilmeden konuşmaAnlattım başka çözümü yok...
Kardesim Anlatımın Tamamen Yanlış...Skripte felan gerek yok fazla plugin kirliliği lag yaratır
Plugins/NoCheatPlus/Config.yml Açıyoruz
![]()
Not : Başka bir forumdan alıntıladım. Gerçekten çok ilginç bir çözüm bulmuş[DOUBLEPOST=1406679713,1406679565][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1406679743][/DOUBLEPOST]
Sen bana ne öğretiyon ? şu an kendi sunucumda kullanıyorum tek cizgisi iki cizgisi yok saçmalama nocheatplus komut engelleme bu hangi komutlar engellensin diye soruyor bilmiyon cahil cahil konuşmaKardesim Anlatımın Tamamen Yanlış...
Tek Çizgi Yaparsan eğer Oyuncular'a Açmış Olursun.
2 çizgi koyarsan yasaklamış olursun.
C.................Arkadaşlar hepiniz zor olanları söylediniz ve Bilgisizsiniz. Command Blocker indirse istediği tüm komutları engelleyebilir.
Sayın @SectionFire isimli Arkadaşım,Sen bana ne öğretiyon ? şu an kendi sunucumda kullanıyorum tek cizgisi iki cizgisi yok saçmalama nocheatplus komut engelleme bu hangi komutlar engellensin diye soruyor bilmiyon cahil cahil konuşma
commands console only : true
yani güzel kardeşim sadece consolun kullanabilecegi kelimeleri yazın diyor
Kusurabakmayın hipertansiyon var kolayca herşeye sinirleniyorum yazımı kaldırıyorumSayın @SectionFire isimli Arkadaşım,
Sinirlenmenize Gerek Yok? Ben Size Herhangi Bir Küfür/Hakaret Veya Aşşağılayıcı İçerik Veya Mesaj Yazmadım.
Sadece Yanlış Anlatmışsınız Dedim...
Ben sizin NoCheatPlus ' plugin 'ini Üzerinden Anlatım Yaptığınızı Bilmiyordum.
Fakat Benim Dediğim Perm Olarak da eklenilebilir bir pratikdir.
Kavgaya Karışmış Gibi Hissettim Kendimi. Sizden Özür Diliyorum ve Sizinde Dilemenizi Bekliyorum.
Bende Sinir Hastalısıyım.Kusurabakmayın hipertansiyon var kolayca herşeye sinirleniyorum yazımı kaldırıyorum