Kendinizi Öldürün

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alttaki?

Neyse kendim yazıcam. (cd olsun.)

bir gün bir cd aldım, "dashiecries2" yazıyordu. "SANA BU SEFER KANMAYACAĞIM RAİNBOW DASH" diye bağırarak cdyi kırdım, sonra ayağımla ezdim. ve 20 dakika sonra minecraft oynarken arkamda çikita muz kadar soğuk elli birisinin elini hissettim. ajdar olduğunu düşünüp sevinmiştim, ama arkama baktım... Rainbow dashti, beni 64975 yerimden bıçakladı ve öldüm.

alttakine rahmetli michael jackson imzalı fötr şapka veriyorum :)

gkay98

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Michael jackson imzali fotr bir sapkam vardi michael jackson hayranlari bunu ogrendi ve sapkayi almak icin bana saldirdilar 200 tane kizin altinda kalip oldum
Alttakine maymunlar cehennemindeki sezari veriyorum

Tost Makinesi ile Tapatalk uzerinden gonderilmistir.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
maymunlar cehennemindeki sezar üstümde tepindi, böbreklerim çıktı, kan kaybından öldüm.

alttakine my little pony kayıp bölüm veriyorum.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
my little pony kayıp bölüm ne lan ? :D ne olduğunu açıklarsan yazayım düzgün bişeyler

pony beni tepti ve öldüm

alttakine 10 kuruş veriyorum...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yerde 10 kuruş buldum. Sakız almaya gidecekken ayağım takıldı elimden 10 kurus kanalizasyona uçtu gitti. Bende gittim kafamı duvarlara vurup vurup öldüm.

alttakine havlu veriyorum

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
my little pony kayıp bölüm ne lan ? :D ne olduğunu açıklarsan yazayım düzgün bişeyler

pony beni tepti ve öldüm

alttakine 10 kuruş veriyorum...

kayıp bölüm= herhangi bir filmin en korkunç, yasaklı bölümü. ve mlp kayıp bölümü= mlp'nin bolca kanlı bölümü.

Yerde 10 kuruş buldum. Sakız almaya gidecekken ayağım takıldı elimden 10 kurus kanalizasyona uçtu gitti. Bende gittim kafamı duvarlara vurup vurup öldüm.

alttakine havlu veriyorum

camide havluyla maç yaptık, 8 gol attım, kalbim durdu ve öldüm.

alttakine luis suarez veriyorum (şu ısıran suarez)

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yolda gidiyordum birden luis suarez üstüme atladı ve kafatasımı ısırarak açtı ve beynimi yedi....

alltakine zombi veriyorum

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
zombiler bana saldırdı, aralarında suarez de vardı ve beni yediler, kanımı şampanya yapıp içtiler.

alttakine şeytan veriyorum

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sonic öylr bişi dedin ki.... şeytan bana kötülük yap dedi bende korktum camdan atladım alttakine bir hamile kadın veriyom EN ZORUNU BEN SORDUM :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hamile kadının içine atladım, bebek yoktu, yerinde pinkie pie vardı. pinkie beni boğdu ve öldüm.

alttakine guiza veriyorum :)

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Çarkıfelekten Pid Kokulu Ayak Kazandım ayağın kokusindan dolayı pert is mert oldum

Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Alttakine Bir Ayak veriyorum

Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birden masamda ayak görünce şoka girdim . Evde kimse yoktu . Öldüm x_x