Dizüstü Bilgisayarımın Aşırı Isınma Sorunu

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fan al iyi olur bu arada çok aşırı oyun oynama yani minecraft gibi çok CPU ve RAM yiyen yada çok aşırı grafikleri iyi olan oyunlar içinde geçerli. çok fazla oyun oynama
Bir gamer a en son sölenmesi ve en kötü söylenen söz :( . Bana söylemesede içime sıkıntı çöktü bilgisayarımdan soğudum şu an :(

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sanki ben değilim bende laptopcuyum ve oyunları açıyom ama np :D çünkü laptopa su ile soğutma yöntemini kullandım

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu saptırdığım için özür dilerim ikiz kardeş olmak büyük problem laptop'dan anlayan birini vatan bilgisayardan veya Gold'dan bulursun onlar temizler...

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz yöntemlere başvuracağım diyorsan önerim işlemci kullanımını sınırlaman olur.

Denetim Masası / Güç Seçenekleri / Plan Ayarlarını Değiştir (Seçili olan planın ayarlarını değiştireceğiz.) / Gelişmiş Güç Seçeneklerini Değiştir / Aşağıda İşlemci Güç Yönetimi / En Yüksek İşlemci Durumu: kısmına gelip %5'er olarak azaltıp ısıyı yük altında test edin.

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altına Buz Koy Ondan Sonra O Su Buharlaşınca Leptop İyi Bir Temizlenir Ve Ferahlar :D

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir durum var temizlerkende sıkıntılar var temizler macunu kazır ve CPU'ya vede GPU'ya yeniden termal macun sürmezsen ısınma sıkıntısı olur çünkü blokla CPU arasında bir hava katmanı kalabilir.
O yüzden el becerinde varsa Zalman ZMTG-2 türevi bir macun alıp hem GPU'ya hemde CPU'ya sürüp blok'u temizlersen tozlarıda alırsan ısınma filan kalmaz.

Blacklight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Energy Manager lenovo laptoplarda oluyor benimkindede vardı laptopu aldığımda fan bakımı yap diyom 2 dk zır ötüyo zır duruyo
ama tam olarak temizlemez
Isınma sorununu çözmek çok kolay
Pcyi aç içini fanın önünde ızgara var onun önünü temizle
Isınma sorunun çözülür dostum
Benim pcmi babam temizliyor :D