Epic Boss Plugin Tanıtımı <| Hazır Bosslu |>

Yardımcı Oldumu ?

• Kullanılan toplam oy
    70

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben İndirdim Ama İçinden .yml Dosyası Çıktı Bunumu Plugins'e Atmam Gerekiyor

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Nitrado Serverimde Bir Sorun Var Epic Boss Plugin'ini Yükledim .yml Dosyasını Attım Restart Çektim Sonra Servera Girip /eb komutunu yazdım ama ne komut listesi geldi ne de bir hata hiçbir yazı gelmedi çözümü varmı ?

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Benim Nitrado Serverimde Bir Sorun Var Epic Boss Plugin'ini Yükledim .yml Dosyasını Attım Restart Çektim Sonra Servera Girip /eb komutunu yazdım ama ne komut listesi geldi ne de bir hata hiçbir yazı gelmedi çözümü varmı ?
Plugin bozulmuş dosyaları sil baştan yükle Plugini ama önerim mythicy mobs ( ismini tam hatırlamıyorum :) ) bu Plugini yükle

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
lütfen bu plugini kullanmayın. eski bi plugin oldugu için serverinizde çok fazla hatalar vericek ve lag yapıcaktır. citizens plugini ile istediginiz herhangi bi boss u rahatlıkla yapabilirsiniz biraz araştırın lütfen. bozuk pluginlerle uğraşmayın.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
lütfen bu plugini kullanmayın. eski bi plugin oldugu için serverinizde çok fazla hatalar vericek ve lag yapıcaktır. citizens plugini ile istediginiz herhangi bi boss u rahatlıkla yapabilirsiniz biraz araştırın lütfen. bozuk pluginlerle uğraşmayın.
Citizens de skill kullanamazsin ama mythic mobs kullabilirler

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.