Glaw Build Team - HUB Spawn %100

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Glaw Build Team olarak bir HUB spawn üzerinde çalışıyorduk sonuçları bunlar yorumlara açığız .(Yeni gelişmekte olan bir grubuz)

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sade gözüküyor. Ayrıca herşeyi simetrik yapmaya çalışmışsınız. Biraz daha doğal görünüm katabilirdiniz. Ayrıca o heykeller çok basit ve görüntüyü bence bozuyor. Yeni olduğunuzdan sakın bu yorumumdan bu işten soğumayın. Bu işe devam ettikçe görüşünüz gelişecek beceriniz öne çıkmaya başlayacaktır. Başarılar.

Edit: Bence grubunuzun ismini diğerleri gibi yapmayınız. Daha Türkçe daha sade daha güzel isim bulabilirsiniz.

Lolipoppy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
En az 3 resim zorunlu diye biliyorum ben ?

Edit: Ayrıca başka karelerdende resimler çekerseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bitkiler bence yapıyı biraz ayağa kaldırıyor, ortadakini bence doğaçlama yapmışsın rastgele ne gelirse diye olmamış.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Boş Alan Var Oraları Medieval Evler Veya Süslerle Doldurursan Daha iyi Olur
Nice Çalışmalara

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştirileriniz ve önerileriniz için teşekkürler^^
Yorumlarınızı değerlendirip kendimizi daha çok geliştirmeye çalışacağız teşekkürler. :D

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:tüy:Çok Boşmu Kalmış Etraf ?? Bence Evet Yeni Yeni Şeyler Ekleyin Ne Biliyim Mesela Bi Yel Değirmeni Veya Saat Kulesi Ayrıca O Heykeller Durmamış Gibi Dimi Ama ?? Daha Yenisiniz Asla Pes Etmeyin Sizden Güzel Yapıtlar Bekliyoruz Vede Şu Camı Kaldırıpta Çekin Fotolarınızı Sinir Oluyorum O Cama ^.^ Bir Şey Soracağım Siz Gerçekten Sunucu Açcakmısınız Yoksa Öylesinemi Yapıp Takılıyorsunuz ?? :tüy:

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Nipper bizim bir sunucumuz oldu ama iflas ettik sw şu anda uyku da konumuz vardı sanırım girip bakabilirsin OlympusMC.nitrado.net

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Dostum Nipper bizim bir sunucumuz oldu ama iflas ettik sw şu anda uyku da konumuz vardı sanırım girip bakabilirsin OlympusMC.nitrado.net
IP verme farklı konuda

Yapı içinse boş alanları değerlendirin ve skin pluginini kullanmayın renk ayarlarını berbat yapıyor beyaz yüzlü falan

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıya 3 Resim Koymanı Tavsiye Ederim Ayrıca Gerçekten Güzel Olmuş Bana Göre Ortadaki O Uzayan Şey Farklı Açılardan Çekersen Sevinirim Ayrıca Bu Yapının Şuanki Haliyle Hub Spawnla Alakası Yok nedeni , Ne Bir Creative girişi ne bir Hg Girişi Ne de Bir Skyblock Girişi Var Onları Yaptıktan Sonra , ki tavsiyem Heykellerin İçine Koyun Portalları Yeniden Resim Atarsanız Daha Açık Yorumlar Yapabiliriz ? Genel Olarak Söylemek Gerekirse Yapı 7/10

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ortalık çok boş kalmış bos yerleri değişik ağaçlar ile susleyebilirsiniz. Eski cağ evleri ve dükkanlar minik sus havuzları olabilir.Heykeller çirkin bir görüntü vermiş bence kaldirin. Basarilar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi