Gel İçeri Gel :P (Resim paylaşmak gibi bir şey)

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuçta çıkıyorlar seninkiler. Abim bu sene götürmedi tatile. Bir fotoğraflar atıyor ekrana giresim geliyor. Geçen sene iyiydi hatta muhteşemdi. Düşün artık kız kendisi teklif etti o derece iyiydi :)
İşte ben de o şans yok nedense :( ayrıca abimler sahile geldikelerin de yüzüyorlar falan ama geçip gözlükleri takıp güneşleniyorlar :( bir bende ki şeyi çözsem rahatım ya :D

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşim burada bayanların neredeyse hepsi güneşin altından çıkmıyorlar ki ya :( çıkanlar da bir kaç tane kız kaçıran yüzünden kaçıyorlar :( ulan kız kesicem diye kızı dövecekmiş bakarsan kz kaçar ve sen de kız kaçıran olursun işte :([DOUBLEPOST=1406841811,1406841773][/DOUBLEPOST]
Söylemesi ayıptır yapılı bir vücudum var ve üçgen vücudumdur :alay:
Vücudun Ters Üçgen Olabilirmi :D

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte ben de o şans yok nedense :( ayrıca abimler sahile geldikelerin de yüzüyorlar falan ama geçip gözlükleri takıp güneşleniyorlar :( bir bende ki şeyi çözsem rahatım ya :D
Hacı şifreyi veriyorum iyi dinle. Önce yakın bir erkek arkadaş bulacaksın. Arkadaşın başkalarıyla buluşmaya gittiginde sende gideceksin. Kızlarla ilgilenmiyormuş gibi yapacaksın. Gerisi cepte <3