[MINEPAXS] Buranın içini ne ile doldurayım sizce? Saymaya başlayın.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben MinePaxs'ten OyununOyuncusu sizlere MinePaxs serverimizden resimler aktaracağız. Sizce bu spawnın içine neler yapalım? Neler istersiniz... Saymaya başlayın haydi...

@OyununOyuncusuBT , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler.!

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Surlarla aynı tarzda evler hoş dururdu. Medieval gibi yani. Ortaya yuvarlak ve taştan bir düzlük. Bu yuvarlağın etrafına kıpırdamayan köylüler iyi olur.[DOUBLEPOST=1406914940,1406914747][/DOUBLEPOST]Yer yer saman balyaları ve yuvarlağın yakınında küçük at arabası. Yakın zamanda taslak hazırlayıp detaylı belirtmeye çalışırım.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz Falza Copy paste Var Fazla emek olmasada İçine Küçük küçük Evler hiç hoş olmaz Alan dar ^^.Sen oraya Yapabilirsen Bir Şatocuk yap

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz Falza Copy paste Var Fazla emek olmasada İçine Küçük küçük Evler hiç hoş olmaz Alan dar ^^.Sen oraya Yapabilirsen Bir Şatocuk yap
Simetrik istemeseydiniz, copy paste kullanmazdım ve evet zaten ilk başa kale veya şatocuk yapacağım.
Surlarla aynı tarzda evler hoş dururdu. Medieval gibi yani. Ortaya yuvarlak ve taştan bir düzlük. Bu yuvarlağın etrafına kıpırdamayan köylüler iyi olur.[DOUBLEPOST=1406914940,1406914747][/DOUBLEPOST]Yer yer saman balyaları ve yuvarlağın yakınında küçük at arabası. Yakın zamanda taslak hazırlayıp detaylı belirtmeye çalışırım.
Ah kardeşim, böyle benimde aklımdan geçti ama Türkler, "Çok karışık harita bune layn?" diyip çıkıyor. :(

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simetrik istemeseydiniz, copy paste kullanmazdım ve evet zaten ilk başa kale veya şatocuk yapacağım.

Ah kardeşim, böyle benimde aklımdan geçti ama Türkler, "Çok karışık harita bune layn?" diyip çıkıyor. :(
O dediğin Aslında senin üşengeçliğin ^^.Okadar küçük yere Karışık bir köy yapılır Hoş olur ama Öyle Bir gözün olamlıki Evler Birbiriyle ulum sağlasın ^^.Sen en iyisi Şatocuk yap Üğraşma dizaynı ile ^^.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O dediğin Aslında senin üşengeçliğin ^^.Okadar küçük yere Karışık bir köy yapılır Hoş olur ama Öyle Bir gözün olamlıki Evler Birbiriyle ulum sağlasın ^^.Sen en iyisi Şatocuk yap Üğraşma dizaynı ile ^^.
Rylecls_75 çok komik bir şey söyledin. Beni tanıyanlar bilir ki ben tüm komutları bilirim ama nasıl nerede kullanabileceğimi bilmediğim için kullanmam, tüm yapıtlarım da konularda belirttiğim gibi el ile çalışırım :) . Bunu sende öğrenmelisin artık. Mmm gelelim şu küçüklüğe orası küçük değil :D Emin ol öyle bir açıdan çektim ki çok küçük duruyor orası o kadar uzun ve büyük ki bir Oyuncu kapıdan başlasa sona doğru yürüse 3,4 Dakika geçer :)

ve şöyle bir şey var ben size köy yapmaktan felan bahsetmemiştim, bir Faction sunucusu açacağız ve orası bir Spawn olacak sizce neler eklemeliyiz o manada söylemiştim.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Benim fikrim hala sabit ortadaki taş yuvarlağın ortası spawn noktası olsun etrafı da köy gibi olur. Veya büyük medieval evler içerisine market, varsa lapis falan yaparsın. Benim fikrim budur fakat sen bilirsin.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman Düzeltiyim El ilemi Yapıyorsun ^^.Emek değil Zaman Kaybı World Edit İşi kolaylaştırır .Şimdi gelicek Sözde ''Emekçiler'' World edit Yapıdaki Emeği Azaltır diye İstediğiniz kadar söyleyin böyle Şeyleri ^^ Sonuç ortada. ''ORTASI'' Küçük Kararım değişmedi .Ama Surlar Çok hoşolmuş Ama Kuleleri Yanında Kısa kalmış.Gariptirki Kulelerinde Çok kısa.surlar yüzde 20,25 oranında büyüse Kulelerde böle yüzde 10 oranında büyüse ''Yükseklik Olarak'' Güzel bir Kale Görüntüsü verebilridi aslında.Ha bide Cabası O kulelerin Çatıları ne be gülüm ^^[DOUBLEPOST=1406916352,1406916322][/DOUBLEPOST]Kulelerin Kendisinden Büyük Çatıları var ^^

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Orta taraflara küçük bir çeşme olabilir sonra yollar yaparsın , tabi yine orta çağ tarzından.Küçük dükkanlar yapabilirsin bunların içinde köylüler ve bunlarda oyunculara sunucunuz hakkında bilgi verecek. bence hoş olabilir fakat alanın genişliği az.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Doğallık önemlidir ^_^ Farklı modellerde şık ağaçlar tasarlayın, yer yer farklı noktolara yayılmış süs göletleri yapın. Orta Çağ evleri meydanları dükkanları güzel durur.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orta taraflara küçük bir çeşme olabilir sonra yollar yaparsın , tabi yine orta çağ tarzından.Küçük dükkanlar yapabilirsin bunların içinde köylüler ve bunlarda oyunculara sunucunuz hakkında bilgi verecek. bence hoş olabilir fakat alanın genişliği az.
Dedim dedim dinletemedim ^^

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Benim fikrim hala sabit ortadaki taş yuvarlağın ortası spawn noktası olsun etrafı da köy gibi olur. Veya büyük medieval evler içerisine market, varsa lapis falan yaparsın. Benim fikrim budur fakat sen bilirsin.
O zaman eski tarz sunucu spawncıkları geri dönüyor :)
Ozaman Düzeltiyim El ilemi Yapıyorsun ^^.Emek değil Zaman Kaybı World Edit İşi kolaylaştırır .Şimdi gelicek Sözde ''Emekçiler'' World edit Yapıdaki Emeği Azaltır diye İstediğiniz kadar söyleyin böyle Şeyleri ^^ Sonuç ortada. ''ORTASI'' Küçük Kararım değişmedi .Ama Surlar Çok hoşolmuş Ama Kuleleri Yanında Kısa kalmış.Gariptirki Kulelerinde Çok kısa.surlar yüzde 20,25 oranında büyüse Kulelerde böle yüzde 10 oranında büyüse ''Yükseklik Olarak'' Güzel bir Kale Görüntüsü verebilridi aslında.Ha bide Cabası O kulelerin Çatıları ne be gülüm

Tamam dediğinizi kafama koydum başladım bile... Bu arada o bilgi verme işi bayağı hoşuma gitti :() bildiğiniz öyle bir plugin var mı? ve alanın genişliği gerçekten çok fazla öyle bir açıdan çekmişim ki çok küçük duruyor :D

Doğallık önemlidir ^_^ Farklı modellerde şık ağaçlar tasarlayın, yer yer farklı noktolara yayılmış süs göletleri yapın. Orta Çağ evleri meydanları dükkanları güzel durur.
Ahh kardeşim ahh, birde gel bunu Türk halkına anlat. İlk açtığım beta sunucum da çok karışık harita diyip çıkmışlardı ama ben bu doğallıktan şaşmam dediğiniz gibi yapacağım.

Dedim dedim dinletemedim ^^
Artık dinlettin.
^^[DOUBLEPOST=1406916352,1406916322][/DOUBLEPOST]Kulelerin Kendisinden Büyük Çatıları var ^^
Haklısın bende adını almak istemediğim BT'ler gibi W.e ile yapı yapmak isterdim ama nafile :([DOUBLEPOST=1406917376][/DOUBLEPOST]
surlar çok düz olmuş kuleler zaten kule diil :D
Faction spawnı ne bekleyebilirsin ki :(