Ozaman Düzeltiyim El ilemi Yapıyorsun ^^.Emek değil Zaman Kaybı World Edit İşi kolaylaştırır .Şimdi gelicek Sözde ''Emekçiler'' World edit Yapıdaki Emeği Azaltır diye İstediğiniz kadar söyleyin böyle Şeyleri ^^ Sonuç ortada. ''ORTASI'' Küçük Kararım değişmedi .Ama Surlar Çok hoşolmuş Ama Kuleleri Yanında Kısa kalmış.Gariptirki Kulelerinde Çok kısa.surlar yüzde 20,25 oranında büyüse Kulelerde böle yüzde 10 oranında büyüse ''Yükseklik Olarak'' Güzel bir Kale Görüntüsü verebilridi aslında.Ha bide Cabası O kulelerin Çatıları ne be gülüm
Orta taraflara küçük bir çeşme olabilir sonra yollar yaparsın , tabi yine orta çağ tarzından.Küçük dükkanlar yapabilirsin bunların içinde köylüler ve bunlarda oyunculara sunucunuz hakkında bilgi verecek. bence hoş olabilir fakat alanın genişliği az.
Tamam dediğinizi kafama koydum başladım bile... Bu arada o bilgi verme işi bayağı hoşuma gitti

) bildiğiniz öyle bir plugin var mı? ve alanın genişliği gerçekten çok fazla öyle bir açıdan çekmişim ki çok küçük duruyor
Doğallık önemlidir
Farklı modellerde şık ağaçlar tasarlayın, yer yer farklı noktolara yayılmış süs göletleri yapın. Orta Çağ evleri meydanları dükkanları güzel durur.
Ahh kardeşim ahh, birde gel bunu Türk halkına anlat. İlk açtığım beta sunucum da çok karışık harita diyip çıkmışlardı ama ben bu doğallıktan şaşmam dediğiniz gibi yapacağım.
Dedim dedim dinletemedim ^^
Artık dinlettin.
^^[DOUBLEPOST=1406916352,1406916322][/DOUBLEPOST]Kulelerin Kendisinden Büyük Çatıları var ^^